Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşların milli maç heyecanına ortak oldu

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sosyal aktivite anlamında önemli bir gün geride bırakıldı. Ülkenin kenetlenip tek yürek olmasını sağlayan EURO 2024 Avrupa Şampiyonasındaki milliler 2. maçına Portekiz karşısında çıktı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşların milli maç heyecanına ortak oldu

Turnuvanın ilk maçtaki futbolu ile adından söz ettiren takımı Türkiye ikinci maçında ise üzücü bir yenilgi aldı. Kadrosunda Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes ve Bernardo Silva gibi yıldızları barındıran Portekiz Türkiye'yi 3-0 mağlup etti. Maç boyunca millilerin oynadığı futbol ve Teknik Direktör Montella'nın kadro tercihi hayal kırıklığına uğratırken gözler Çekya ile oynanacak son maça çevrildi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşların milli maç heyecanına ortak oldu

YENİMAHALLELİLER BATIKENT'TE TOPLANDI

Ankara'da ise Milli maçların başlaması ile beraber açık havada beraber maç izleme furyası başladı. Yenimahalle ilçesinde de belediye tarafından ilçe vatandaşları için Batıkent Murat Karayalçın Meydanına dev ekran kurdu.

Portekiz ile oynanan maç dolayısıyla kurulan dev ekranda maç izlemek için bir araya gelen vatandaşlar milli maç heyecanını bir kez daha birlikte yaşadı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da vatandaşlar ile beraber maçı izledi.

"SİZLERE GÜVENİYORUZ BİZİM ÇOCUKLAR"

Maç sonrasında A Milli Futbol Takımına olan inancını ifade eden Başkan Yaşar "Sizlere güveniyoruz Bizim Çocuklar. Önümüzdeki maçta daha iyi olup, turu geçeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Belediyesi'nin 26 Haziran'da oynanacak Çekya maçı içinde aynı şekilde dev ekran kurması bekleniyor. Maçın sonucuna göre Türkiye turnuvaya ya tamam ya devam diyecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER