Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Türkiye Çekya maçını vatandaşlar ile beraber izledi

Türkiye'nin Çekya karşısında aldığı galibiyet ile turnuvada yoluna devam edecek olması yurt genelinde coşku ile kutlandı. Ankara'da da binlerce vatandaş kendileri için kurulan dev ekranlarda maçları takip etti.

Yenimahalle ilçesinde de dün akşam coşku dolu anlar yaşandı. Çekya maçında yaşanan pozisyonlar ve son ana kadar devam eden mücadele ile hop oturup hop kalkan vatandaşlar maçın son düdüğü ile sevince boğuldu.

Ellerinde bayraklar ve giydikleri milli forma ile mutluluklarını marşlar söyleyerek ifade eden Yenimahalle halkına ilçenin belediye başkanı Fethi Yaşar'da eşlik etti.

MAÇ BİTİMİ İLE BERABER BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

Yenimahalle'de Ragıp Tüzün Parkı ve Batıkent Murat Karayalçın Meydanında kurulan ekranlarda vatandaşlar maçı izlerken Başkan Yaşar Batıkent'te vatandaşlarla beraber maçı izledi.

Maçın bitmesi ve Türkiye'nin son 16 turuna yükselmesi ile beraber yaşadığı mutluluk yüzlerinden okunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Euro 2024'te son 16 turuna yükselen A Milli Futbol Takımımızı yürekten kutluyorum" diyerek takımı tebrik etti.

YENİMAHALLE HALKI AVUSTURYA MAÇINI BEKLİYOR

Yenimahalle ilçesinin EURO 2024'ün başından beri milli takımın maçlarını canlı olarak yayınlaması büyük ilgi çekti. Ankara'nın diğer ilçelerinde olduğu gibi maçı dev ekrandan takip eden vatandaşlar 4 yılda bir gelen turnuvayı unutulmaz bir şekilde izleme fırsatı yakaladı.

Türkiye'nin 2 Temmuz'da Avusturya ile oynayacağı milli maçında aynı şekilde Yenimahalle'de izlenmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER