Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi

Yenimahalle ilçesinde belediye ile vatandaşlar arasında istişareler sürüyor. Yapılan görüşmelere ek olarak toplumdaki bir konu ya da grubu ele alan oluşumlarla da görüşmeler yapılıyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi

Fethi Yaşar başkanlığındaki Yenimahalle ilçesinde sorun ve problemleri çözme adına sık sık fikir alışverişleri yapılıyor. Vatandaşların bireysel olarak yaptıkları girişimlere ek olarak kurulan derneklerde belediye ile istişare halinde oluyor.

BAŞKAN YAŞAR STK TEMSİLCİLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Bu kapsamda Yenimahalle Belediyesi tarafından önemli bir toplantı organize edildiği bildirildi. Edinilen bilgiye göre Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmede topluma faydalı sivil toplum kuruluşlarına destek olmasının öneminden bahsedildi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptıkları görüşme ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Başkan Yaşar “Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldik, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. Sivil Toplum Kuruluşu kavramının toplum için ifade ettiği anlamı ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Güçlü sivil toplum, güçlü demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Ülkemizde sivil toplumu mutlaka güçlendirmeliyiz. Yenimahalle’de bu anlayışla çalışıyoruz. Kamu yararına hizmet üreten sivil toplum kuruluşlarına destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi - Resim : 2

Toplantıya katılan STK temsilcileri talep ve beklentilerini dile getirdi. İlerleyen dönemlerde bu toplantının yinelenmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER