Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kurban satış ve kesim alanını ziyaret etti

Ankara halkı kurbanlık hayvan satın almaya devam ediyor. Son günlerde daha uygun fiyatlı kurbanlık bulabileceğini düşüneen vatandaşlar pazarlarda yoğunluk oluşturuyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kurban satış ve kesim alanını ziyaret etti

Yenimahalle ilçesinde de şehrin diğer yerlerindekine benzer görüntüler yaşanıyor. Yenimahalle Belediyesi de yaşanan yoğunluk öncesinde ve aktif olarak kurban pazarlarında çalışmalarını sürdürüyor.

ESNAF VE VATANDAŞA İYİ DİLEK TEMENNİSİ

Bu kapsamda kurban satış alanının son durumunu görmek hem de vatandaşlar ile besicilerle bir araya gelmek için harekete geçen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanını ziyaret etti. Başkan Yaşar ziyaret ile ilgili paylaşımında alanın bayrama hazır olduğu mesajını verdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar mesajında "Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurban alım, satım ve kesim işlemlerini gerçekleştirmeleri için kurduğumuz Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanımızı ziyaret ederek, esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler diledim. Ankara’nın en modern, en büyük kurban satış ve kesim alanlarından biri olan Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanımız bayrama hazır" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kurban satış ve kesim alanını ziyaret etti

EKİPLER SAHADA

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde kurulan kurban kesim ve satış alanlarında benzer görüntülerin bayramın ilk günlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Bu sürecin sorunsuz atlatılması için belediye ekipleri mesai harcamaya devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER