Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kaymakam Kurtbeyoğlu ile bir araya geldi

Yenimahalle ilçesinin yönetim koltuğunda oturan Başkan Yaşar, ilçede önemli kişiler ile istişarelerine bir yenisinin daha ekledi. Yenimahalle Kaymakamlığına ziyarette bulunan Başkan Fethi Yaşar ilçe için çalışma vurgusu yaptı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kaymakam Kurtbeyoğlu ile bir araya geldi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 2009 yılından beri Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve Fethi Yaşar, ilçedeki resmi ve özel kurumlar ile görüşmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Yaşar'ın son durağı Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu oldu.

"VATANDAŞLARIMIZIN MUTLU OLACAĞI BİR YENİMAHALLE..."

Yapılan ziyarette karşılıklı olarak ilçe için çalışma ve ilçenin geçmişten bugünümüze geldiği nokta üzerinde duruldu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bu durum ile ilgili "Yenimahalle daha önce otel konumundaydı, şu anda ise ailelerin en çok ikamet etmek istediği ilçelerden biri haline geldi. İlçemiz modern görüntüsüyle ve alt yapısıyla sadece Ankara'da değil tüm Türkiye'de örnek gösteriliyor. Göreve geldiğim günden beri vatandaşlarımızın yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle'yi yaratmak için çalıştım" dedi.

"YENİMAHALLE DONANIMLI İLÇE"

Başkan Yaşar'ın Yenimahalle için vurgu yapmaya hazırız sözlerinin ardından Kaymakam Kurtbeyoğlu'da aynı ifadelerde bulundu. Kurtbeyoğlu "Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreç içerisinde birlikte güzel işlerde bulanacağız. Yenimahalle gerçekten her bakımdan donanımlı bir ilçe. Sizi tebrik ediyorum" diyerek çalışmaları takdir ettiğini dile getirdi.

Yenimahalle ilçesine yönetimde yer alan isimlerin görüşme trafiğinin sürmesi bekleniyor. Özellikle Başkan Yaşar'ın çalışmaları ve söylemleri ilçede yakından takip ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER