Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar destek eğitimi alan öğrenciler ile bir araya geldi!

Resmi açılışı 9 Şubat cumartesi günü gerçekleşecek olan Cumhuriyet Akademisi anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Akademinin tiyatro salonunda düzenlenen etkinlik kapsamında öğrenciler ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar buluştu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar destek eğitimi alan öğrenciler ile bir araya geldi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde belediye tarafından öğrencilere destek verilmeye devam ediliyor. Belediye tarafından maddi durumu el vermediği için yeterli şekilde lise ve üniversite sınavlarına hazırlanamayan öğrenciler başta olmak üzere öğrencilere okul dışında eğitim görebilecekleri bir ortam sağlanıyor.

2017 yılında hayata geçirilen ve pandemi dönemi gibi dönemler yaşanmasına rağmen halen faaliyetlerini sürdüren Yenimahalle Belediyesi Eğitime Destek Merkezi, anlamlı bir etkinlik ile ön plana çıktı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar destek eğitimi alan öğrenciler ile bir araya geldi!

EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER CUMHURİYET AKADEMİSİNDE

İlçenin en önemli yatırımları arasında yer alan ve Cumhuriyet'in 100. yılına bir iz bırakmak amacıyla hizmete açılacak olan Cumhuriyet Akademisi, resmi açılışı gerçekleşmeden çalışmalara başladı. Akademi içerisinde bulunan ve Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Nejat Uygur'un adının verildiği tiyatro salonuna Eğitim Destek Merkezlerinde eğitim gören öğrenciler için bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte yer alan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da düzenlenen etkinlikte yer aldı ve öğrenciler ile bol bol sohbet etti.

Konu ile ilgili bir paylaşımda bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Resmi açılışını cumartesi günü gerçekleştireceğimiz Cumhuriyet Akademisi içerisinde yer alan, büyük usta Nejat Uygur’un ismini verdiğimiz tiyatro salonunda belediyemizin eğitime destek merkezlerinde eğitim alan öğrencilerimizle buluştuk. Cumhuriyet Akademisinde çocuklarımız ve gençlerimiz çağın gereklerine uygun eğitim alacaklar, bilim ve sanatla buluşacaklar” ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar destek eğitimi alan öğrenciler ile bir araya geldi! - Resim : 2

TORUNLARINDAN BAŞKAN YAŞAR'A SÜRPRİZ

Düzenlenen etkinlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar için özel bir an yaşandı. Etkinliğe katılan öğrenciler arasında yer alarak Başkan Yaşar'a sürpriz yaparak torunları güzel bir an yaşanmasına neden oldular.

SONRAKİ HABER