Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankaralı Romanlar ile bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar seçim çalışmaları kapsamında ilçe genelindeki mahalleleri ve vatandaşlar ile buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Yaşar bu kapsamda Ankara Romanlar Derneğini ziyaret etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankaralı Romanlar ile bir araya geldi

Yenimahalle ilçesinde bir dönem daha belediye başkan adayı olmak isteyen ve bu konuda çalışmalarını sürdüren Fethi Yaşar ilçe genelinde yaklaşan seçimler öncesi vatandaşları ziyaretlerini sürdürüyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankaralı Romanlar ile bir araya geldi

BAŞKAN YAŞAR ANKARALI ROMANLARI ZİYARET ETTİ

Ankara'nın ve ülkenin en kalabalık nüfuslu ilçelerinden olan ve Türkiye'deki onlarca şehrin nüfusunu geçen Yenimahalle ilçesi Ankara'da seçim sonucu merakla beklenen ilçeler arasında yer alıyor. 3 Dönemdir ilçenin belediye başkanlığını sürdüren Fethi Yaşar bir kez daha partisi tarafından aday gösterilmiş ve seçimin kazanması muhtemel isimleri arasında kendine yer bulmuştu.

Son günde kadar çalışmalarına devam etmesi beklenen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçede bulunan derneklere yönelik ziyaretlerde de bulunuyor. Başkan Yaşar bu kapsamda Ankara Romanlar Derneği'ne gitti. Romanların kendisine yönelik destek sloganları attığı Başkan Yaşar sosyal medya hesabından “Ankara Romanlar Derneği’ni ziyaretimde yoğun destekleriyle beni bağrına basan hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Yenimahalle’de herkese eşit hizmet anlayışıyla, ihtiyaçlara uygun projeler üretmeye, kaynaklarımızı halkımızın yararına kullanmaya devam edeceğiz” diyerek kendisini dinleyenlere teşekkür etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankaralı Romanlar ile bir araya geldi - Resim : 2

OY ÇAĞRISI YAPTI

Başkan Yaşar ziyareti esnasında kendisini dinleyenlere seçildikleri taktirde yapacaklarından ve bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden bahsetti. Başkan Yaşar vatandaşlardan 31 Mart seçimlerinde kendisine oy vermelerine yönelik talepte bulundu.

SONRAKİ HABER