Türkiye Avusturya maçı için Yenimahalle Belediyesi'nden çağrı!

Türkiye'nin gergin ve stresli gündeminden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar EURO 2024 maçlarını beraber izlemeye devam ediyor. A Milli Futbol Takımı'da turnuvada bir adım daha ilerlemek ve ülkeye bir başarı armağan etmek istiyor.

Türkiye Avusturya maçı için Yenimahalle Belediyesi'nden çağrı!

Yer aldığı F grubunda Gürcistan ve Çekya'yı yenerek son 16 turuna kalmaya hak kazanan A Milli Futbol Takımımız son 16 turunda Avusturya ile eşleşince daha da motive olmuştu. Hollanda ve Fransa'nın olduğu gruptan Avusturya'nın gelmesi Çeyrek final için umutları artırdı.

DEV EKRANDA MAÇ HEYECANI SÜRÜYOR

Kazandığı takdirde adını Çeyrek finale yazdıracak olan milli takımımıza bir destek de Yenimahalle ilçesinden geldi. Turnuvanın başından beri milli takım maçlarını dev ekranda yayınlayan Yenimahalle Belediyesi Avusturya maçında da aynı programı gerçekleştirecek.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ilçenin 2 farklı yerinde kurulacak dev ekranda Avusturya maçını beraber izleme çağrısı yaptı.

Türkiye Avusturya maçı için Yenimahalle Belediyesi'nden çağrı!

"KALBİMİZ MİLLETİMİZLE"

Başkan Yaşar "Haydi Yenimahalle. EURO 2024 'te A Milli Futbol Takımımızın Avusturya ile karşılaşacağı maçı dev ekranlarda hep birlikte izleyelim! Kalbimiz millilerimizle" diyerek vatandaşları beraber maç izlemeye davet etti.

Yenimahalle Belediyesi Murat Karayalçın Kent Meydanı ve Ragıp Tüzün Parkında maçı naklen yayınlayacak. 22'de başlayacak mücadelenin Türkiye'nin lehine sonuçlanması sonucunda geç saatlere kadar Yenimahallelilerin sokakta kutlamalar yapması ön görülüyor.

SONRAKİ HABER