Tuğçe Kandemir Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi konser takvimini hız kesmeden sürdürüyor. Ankara'da konserlere hız kesmeden devam eden belediye Tuğçe Kandemir'in Ankaralılarla bir araya geleceğini müjdeledi. Bununla beraber konsere ilişkin detaylar merak konusu oldu.

Tuğçe Kandemir Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?

Sosyal belediyeciliğin örneklerini en iyi sergileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), birbirinden farklı pek çok etkinliği Ankaralılara duyurmaya devam ediyor. Kentteki 'Yaz Konserleri' konseptini farklı sanatçılarla sürdüren ABB'nin eylül ayına ait konser programı duyuruldu. Haftalık olarak açıklanan programda 16 Eylül tarihinde konuk edilecek sanatçı dikkati çekti.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile Yaz Konserleri programı Merve Özbey, KÖFN, İkilem, Resul Dindar, Madrigal, Derya Bedavacı, Güler Duman, Sevcan Orhan, Ece Seçkin, Soner Sarıkabadayı, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut ile devam ederken bu hafta ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir'in başkentlilerle buluşacağı bildirildi. Yaz konserleri programının bu haftaki konuğu olan Tuğçe Kandemir'in konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Tuğçe Kandemir'in konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

BAŞKETTE TUĞÇE KANDEMİR KONSER VERECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgilere göre 16 Eylül Cumartesi günü saat 20.30'da Tuğçe Kandemir'in konseri düzenleneceği kaydedildi. Yenimahalle ilçesinde gerçekleşecek konserin ücretsiz olacağı açıklandı. Yenimahalle ilçesi Batıkent semtinde bulunan Vedat Dolakay Parkı'nda yapılacak konsere saat 20.30'da başlayacak.

ekran-goruntusu-2023-09-14-113400.png

VEDAT DOLAKAY PARKI NEREDE?

Başkent Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Uğur Mumcu, 1609. Sokak'ta bulunan Vedat Dolakay Parkı geçlerin uğrak noktaları arasında yer alıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER