Soner Sarıkabadayı Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, konser ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi konser takvimlerini paylaşmaya devam ediyor. Ankara'da konserlere hız kesmeden devam eden belediye Soner Sarıkabadayı'nın Ankaralılarla bir araya geleceğini müjdeledi. Bununla beraber konsere ilişkin detaylar merak edildi.

Soner Sarıkabadayı Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, konser ücretli mi?

Soner Sarıkabadayı Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, konser ücretli mi? - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), birbirinden farklı pek çok etkinliği Ankaralılara duyurmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki 'Yaz Konserleri' konseptini farklı sanatçılarla sürdüren ABB'nin eylül ayına ait konser programı duyuruldu. Haftalık olarak açıklanan programda 9 Eyül'de konuk edilecek sanatçı dikkati çekti.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile Yaz Konserleri programı Merve Özbey, KÖFN, İkilem, Resul Dindar, Madrigal, Derya Bedavacı, Güler Duman, Sevcan Orhan ve Ece Seçkin ile devam ederken bu hafta ünlü müzisyenler Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut'un yanı sıra Soner Sarıkabadayı'nın başkentlilerle buluşacağı bildirildi. Yaz konserleri programının bu haftaki konuğu olan Soner Sarıkabadayı'nın konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Soner Sarıkabadayı'nın konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

BAŞKETTE SONER SARIKABADAYI KONSER VERECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 9 Eylül Cumartesi günü saat 20.30'da Soner Sarıkabadayı'nın konseri düzenleneceği kaydedildi. Yenimahalle Gazi Park'ta gerçekleşecek konserin ücretsiz olacağı açıklandı.

abb.jpg

GAZİ PARKI NEREDE?

Başkent Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Emniyet, Çarşı Yolu Sokak No:2 de bulunan Gazi Parkı Ankara Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yer alıyor. ABB'nin girişimleri ile yeniden hayata kazandırılan park, Ankara'daki dev konserlere ev sahipliği yapıyor. EGO otobüsleri ile kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor.

ekran-goruntusu-2023-09-06-160801.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER