Cumhuriyet Akademisi Yenimahalleli öğrencilerin yeni gözdesi!

Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yeni eğitim kurumu Cumhuriyet Akademisi, Yenimahalle öğrencilerinin yeni gözdesi olurken, tam not almaya da devam ediyor.

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi, ilçeye kazandırdığı eğitim kurumlarına bir yenisini daha 9 Mart Cumartesi günü ekledi. Coşkulu bir törenle açılışı gerçekleşen akademi, Yenimahalle'nin yeni eğitim yuvası olarak hizmete başladı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın da katılımıyla gerçekleşen açılış etkinliğinde, Hey! Douglas ile Evrencan Gündüz, Yenimahalleli gençler için sahne aldı.

YKS'YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİN UĞRAK NOKTASI OLDU

Cumhuriyet Akademisi içerisinde bulunan kütüphane, ilçe öğrencilerinin yeni ders çalışma alanı olurken, kütüphanede yer alan çeşitli kategorilerdeki kitaplar ise kaynak kitap eksikliği yaşayan öğrenciler için bulunuyor.

Cumhuriyet Akademisi Yenimahalleli öğrencilerin yeni gözdesi!

Akademinin içerisinde bulunan kütüphaneyi bağış yoluyla oluşturduklarını açıklayan kütüphane sorumlusu, farklı birçok kategoriye ayırdıkları kütüphanenin çalışma alanı olarak kullanıldığını söyledi.

Kütüphaneye ders çalışmaya gelen öğrencilerin bir çoğunun üniversite sınavına hazırlanan gençler olduğunu da ifade eden kütüphane sorumlusu, ders çalışma amaçlı kullanılan bu alanların ilerleyen süreçte kitap ödünç vermek üzere hizmete başlayacağını da aktardı.

Cumhuriyet Akademisi Yenimahalleli öğrencilerin yeni gözdesi! - Resim : 2

Kütüphaneye ders çalışamaya gelen öğrenciler ise, ferah dizaynı ve sınava yönelik bulunan kaynak kitaplar ile akademinin ders çalışmak için oldukça verimli olduğunu belirerek, Yenimahalle Belediyesi'ne teşekkür etti.

Gurbetelli YALÇIN / Tahsin KEMER - Haberankara.com