CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Beşikçioğlu'ndan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a ziyaret

Yerel seçim sürecine girilirken sandık başına gidecek olan seçmenler de geri sayıma başladı. Seçim telaşı devam ederken CHP'nin Yenimahalle için yeniden Fethi Yaşar demesinin ardından Etimesgut'ta da ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu aday göstermesiyle adaylıkları netleşen iki isim bir araya geldi.

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Beşikçioğlu'ndan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a ziyaret

31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidecek. Sandığa giderek oy verecek olan vatandaşlar süreci yakından takip ederken CHP'nin Ankara'da ilçe belediye başkan adayları da netleşti.

Ankara'da Yenimahalle ilçesinde yeniden Fethi Yaşar'ı aday gösterecek olan CHP, Etimesgut ilçesinde de oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu aday gösterdi. CHP'den Etimesgut Belediye Başkan adayı olan Beşikçioğlu, mevcutta Yenimahalle Belediye Başkanlığı görevini yürüten Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

BEŞİKÇİOĞLU'NDAN YAŞAR'A ZİYARET

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı gösterilen tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yaşar’a “Tecrübelerinizden faydalanmaya geldim diyen” Beşikçioğlu’na CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve CHP Etimesgut İlçe Başkanı Selçuk Demir de eşlik etti.

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Beşikçioğlu'ndan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a ziyaret

Beşikçioğlu’na ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, “Adaylığınız hayırlı olsun. Siz Etimesgut için bir şanssınız. Göreve gelirseniz başarılı olacağınızdan hiç şüphem yok. Biz her zaman size destek olmaya hazırız” ifadelerine yer verdi. Belediyecilikle alakalı tecrübelerini de Beşikçioğlu ile paylaşan Başkan Yaşar, “Ben siyasete parti bana bir şey versin diye girmedim; hep vatandaşa nasıl fayda sağlarım diye düşündüm. Öncelikle göreve geldiğimizde ilçemizin eksiklikleri nelerdir? Vatandaş ne istiyor? Bunları analiz ettik.

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Beşikçioğlu'ndan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a ziyaret - Resim : 2

Kimseyi ötekileştirmedik, bana oy verdi vermedi ona bakmadık, tüm mahallerimize eşit hizmet götürdük. Halka fayda sağlayan, ilçeyi kalkındıran projelere imza attık. Size en önemli tavsiyem budur” diye konuştu.

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Beşikçioğlu'ndan Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a ziyaret - Resim : 3

‘’KOL KOLA GİRECEĞİZ''

Başkan Yaşar’ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu ve tecrübelerinden faydalanmak istediğini dile getiren Beşikçioğlu ise “Etimesgut’a hizmet etmek için çıktığımız bu yolda desteklerinizi bekliyorum. Tecrübeleriniz benim için çok önemli. Kol kola gireceğiz ve Etimesgut’u hak ettiği noktaya getireceğiz. Belediyecilik tecrübenizden yararlanmaktan mutluluk duyarım. Ben iş birliğine, diyaloğa, ortak akla inanırım. Hep birlikte çalışmak, üretmek çok kıymetli” diyerek sözlerine son verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER