Haber Ankara’da Başkent sporuna hizmet etmeye devam…

Bugün kendimle ilgili bir yazımı sizlerle paylaşacağım.

Haber Ankara İmtiyaz sahibi sayın Serhat Karaman’ın geçtiğimiz hafta şahsıma yaptığı teklifle, bundan sonraki medya kariyerime Haber Ankara’da devam etme kararı aldım.

Bu süreçte canlı yayınlar, röportajlar, özel haberler ve köşe yazılarımla artık Haber Ankara’da olacağım. En önemli icraatımız ise, elimizde mikrofonla spor alanlarında olmak olacak.

Haber Ankara’dan biraz bahsedeyim. Haber Ankara, 3 katlı bir dairede faaliyetlerini sürdüren, haber merkezi, haber ve muhabir ekibi, yayın stüdyosu olan Ankara’nın en güçlü yerel medya merkezi. Büyük bir yatırımla kurulmuş, habercilikte iddialı, alanında öncü ve tecrübeli habercileri olan köklü bir kuruluş.

Başkent Ankara’nın zayıf olduğu yerel medya konusunda şu anda alandaki en güçlü kurum.İmtiyaz sahibi sayın Serhat Karaman’ın teveccühüyle, bundan sonraki süreçte Haber Ankara’da yola devam edeceğim…

Bu mesleği yapmaya başladığımdan bu yana Ankara için, her zaman elimi taşın altına koydum, kendi yarattığım ve spor alanında Ankara’da 1 Numaraya getirdiğim Sporanki markasıyla, Başkent sporuna hizmet ettim. Bundan sonra 24 yıllık bu tecrübe ve birikimimi, Haber Ankara’da sizlere aktarmaya devam edeceğim. Sporanki ise bundan sonraki süreçte mevcut ekibiyle, aynı çizgide yola devam edecek.

Yolu düşen olursa Batıkent’teki Haber Ankara merkezine bir çay içmeye mutlaka bekleriz.

Ankara için mücadeleye devam…

ORHAN SAL

Son Yazıları