Bıktıran kaos! Ankaragücü nereye koşuyor?

Haber Ankara Spor Yazarı Orhan Sal son günlerde Ankaragücü'nde yaşanan bazı önemli gelişmeleri kaleme aldığı son yazısında kamuoyu ile paylaştı.

Ankaragücü’nde Haziran kongresinden bu yana yaşanan huzursuzluk tavan yapmış durumda.

Kongrenin ardından Kemal Özdeş ve Emre Yıldız ile çalışılmama kararı alınmasından sonra, eski yönetimde basın sözcüsü olarak görev alan Hüseyin Aytekin istifa ederek yönetimle yollarını ayırmıştı.

Son dönemde ise vedalar artarak devam etti. Kulübün medya görevlilerinden olan Coşkun Başak, Levent Onuk’un talimatıyla görevinden alınmıştı. Daha sonra Store Müdürü İbrahim Albayrak ile de yollar ayrıldı.

Son 1 hafta da ise vedalar artarken, bugün de ilginç gelişmeler yaşandı.

Adanaspor maçında akreditasyon kartları ile ilgili Ankaragücü’ne yakışmayan bir gelişme yaşanmış ve kulüp ciddi cezalar almıştı.

Yardımcı antrenörler Emre Büyükakpınar ve Kemal Dulda’nın yanlış akreditasyon kart kullandıkları tespit edilmiş ve bu nedenle ağır cezalar gelmişti. Bu işin sorumlusu olarak kulüp müdürü Bekir Aracı ve uzun yıllardır kulüpte görev alan Gülay Çakmak gösterildiler ve görevlerine son verildi.

Ancak yaptığımız araştırmalar sonucu gördük ki, yardımcı antrenörlere verilen kartlardan, kulüpte herkesin haberinin olduğunu öğrendik.

Öte yandan Beştepe Tesisleri’nde bazı idari ve destek personelinde görevlerinden ayrıldıkları öğrenildi. Bu personelin bazılarının işten çıkarıldığı, bazılarının da istifa ettikleri öğrenildi.

Bugün görevinden ayrılanlar arasında Antalya kampına dahil edilen ve takımla birlikte olan bazı isimler de bulunuyor.

İstifa eden ve görevine son verilen isimlerin hemen hemen tamamının Faruk Koca ve Emre Yıldız tarafından göreve getirilen ve bu ikiliye yakın isimler olması dikkati çekiyor.

Ankaragücü yönetimi çok parçalı yapısıyla, kulübü aylardır kaos içinde yönetirken, yönetim krizi artık kulüp personeline de sirayet etti.

Yönetimdeki zaaflar takımdan sonra, kulüp personeline de yansımış ve huzursuzluk tavan yapmış durumda.

Kulüpte bitmeyen ve bitmesi de beklenmeyen bir kaos var.

Ankaragücü nereye koşuyor?