Kazım ESER

Kazım ESER

Siyaset Bilimci Yazar

Yüzde yüz hak yiyici Yine ülkece aklımızla oynanan zamanlardan geçiyoruz. Evet zor oluyor ama balık hafızalı bir toplum olduğumuz için bu da geçer diyebiliyoruz.
Hadi yeni bir başlangıç yapalım! Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Hepimiz geçim derdindeyiz. Ve psikolojimizin de çok iyi olduğu söylenemez. Çözüm birbirimize sımsıkı sarılmaktan geçiyor. Eğer ülkece birbirimize sahip çıkmayı başarırsak çıkış yolunu da buluruz.
Ankara'nın sorunlarına somut çözüm: Halk ve yerel medya işbirliği Halka rağmen hizmet anlayışının yerine halka hizmet anlayışının hep beraberce benimsenmemiz gerekiyor. Yerel medyanın halktan başka destekçisi yok eğer yerel medya bir taraf olacaksa bu halkın tarafı olmalı bizde bu düsturla hareket ederek sizlerin sorunlarınızı dile getirmeye devam edeceğiz.
Annelerimize... Dünyanın neresinde olursa olsun annelerin görevi değişmez. Anne olduğunuz anda bencil olamazsınız, anne olduğunuz anda merhametsiz olamazsınız, anne olduğunuz anda sırtınıza dünyaları alırsınız. Anneler günü vesilesiyle Haber Ankara ailesi olarak...
Partiler İçin Bazı İlçeler Çantada Keklik Mi? Merhaba değerli okurlar;Tüm Türkiye’de olduğu gibi Başkent Ankara’da da çoğu partinin kalesi diye adlandırılan ilçeler bulunmakta. Bu ilçeler on yıllardır proje üretme anlamında tartışmaya açık konumda olsa da aldığı oy oranları tartışmaya mahal...