Satürn Retrosunun Burçlara Olan Etkileri

Bir önceki yazımızda Satürn Retrosunun hayatımıza olan etkilerinden bahsetmiştik. Şimdi de Satürn Retrosunun Burçlara Olan Etkilerinden bahsedeceğiz.

KOÇ-YÜKSELEN KOÇ: Sabırsız, lider ruhlu sevgili Koçlar. Satürn retrosu sizleri, sosyal hayatınız, arkadaşlıklarınız, umutlarınız ve hayalleriniz, bağlı olduğunuz dernekler, vakıflar gibi konulardan etkisi altına alacaktır. Kim dost, kim düşman şeklinde düşünebilirsiniz, dostlarınızın yanına çekileceğiniz, size iyi gelmeyen arkadaşlarınızdan uzaklaşacağınız bir süreç olabilir. Gerçekçi olmayan hayallerinizi tekrar gözden geçirebilir, uygulanabilirliği hakkında daha fazla düşünebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek adına daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Ancak retronun etkisiyle yeni organizasyonlarda gecikmeler, zorluklar yaşayabilirsiniz. Sosyal gruplarınızda, organizasyonlarda istemediğiniz ancak yapmak zorunda kalacağınız ek sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Sabırlı ve disiplinli olmanız bu süreci avantaja çevirmeniz için size fırsatlar sunacaktır.

BOĞA-YÜKSELEN BOĞA: Sabır küpü sevgili Boğalar, Satürn retrosundan kariyer eviniz,toplumdaki yeriniz ve otoritelerle olan ilişkileriniz etki alacaktır. Retro sürecinde kariyerinizi,yaptığınız işin size uygun olup,olmadığını çokça sorgulayabilirsiniz. Kariyerinizde beklediğiniz,hedeflediğiniz konuma gelme konusunda gecikmeler,kısıtlamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Otoritelerle ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.Bu durum sizi korkutmasın zira Satürn sizi sınavdan geçiriyor ve sabrınızı sınıyor,toplum içindeki yerinizi daha üst katmanlara taşımak için hedefinizi bir üst seviyeye çıkartmak için size bir farkındalık yaratıyor. Sabrın alasını bilen sevgili Boğalar, duygularınızı disipline edin, planlarınızı ve programlarınızı yapın hedefinize adım adım yaklaştığınızı göreceksiniz.

İKİZLER-YÜKSELEN İKİZLER: Sevgili İkizler, Retro sürecinde Akademik kariyeriniz,Yurtdışı seyahatleriniz, inançlarınız,hukuki işleriniz,sosyla medya,e-ticaret gibi konulardan etkileneceksiniz. Akademik kariyeriniz konusunda daha önce aldığınız kararları tekrar gözden geçirebilirsiniz veya yetersiz,başarısız olduğunuzu düşündüğünüz çalışma şeklinizde değişikliklere gidebilirsiniz. Yurtdışına yapacağınız seyahatlerde gecikmeler,zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Hukuki konularda devam eden bir sürecin içerisindeyseniz gecikmeler yaşanabilir. İnançlarınız,maneviyatınız bu dönemde sizi motive eden,huzuru bulacağınız konular olabilir. Sosyal Medya, E-Ticaret gibi konularda girişimde bulunacaksanız bu dönemde gecikmelerle,kısıtlamalarla karşılaşmanız olasıdır. Sabır ve disiplinle hareket etmek bu dönemi sorunsuz atlatmanız konusunda size destek verecektir.

YENGEÇ-YÜKSELEN YENGEÇ: Satürn retrosu sizleri ortak gelirler, miras, nafaka, tazminat, sigorta gelirleri, trafik cezaları, krediler, değişim, dönüşüm gibi konulardan etkileyecek sevgili Yengeç burçları. Bu dönemde ortak gelirleriniz konusunda fazlaca düşünebilirsiniz. Ödemelerinizi düzenlemek için kredi çekme konularına yoğunlaşabilirsiniz. Ancak unutmayın ki Retro sürecinde gecikmeler ve kısıtlamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Miras konunuz varsa gecikmeler olabilir veya sonuç istediğiniz gibi olamayabilir. Ortak yatırımlarınızı tekrar gözden geçirme isteği duyabilirsiniz. Bu dönemde daha önce çözüm bulamadığınız, işin içinden çıkamadığınız konuları düşünüp, çözüm arayışına gidebilirsiniz. Amacına hizmet etmeyen her türlü konuda değişmek, dönüşmek için güçlü bir iradeniz olduğunun farkına varabilirsiniz. Unutmayın ki Satürn retrosu sabır, disiplin, azim ve çaba ile her konuda avantaj sağlayabilir.

ASLAN-YÜKSELEN ASLAN: Bulunduğu ortama ışık saçan sevgili Aslan burçları, Retro sürecinde eş/ikili ilişkiler, ortaklıklar,sözleşmeler,rekabet ettiğiniz alanlar, size zıt görüş bildiren kişilerle olan etkileşimlerinizden dersler çıkartacağınız zamanda olabilirsiniz. Yolunda gitmeyen,sık sık gerilim yaşadığınız evliliğinizi,ilişkinizi tekrar gözden geçirme isteği içerisinde olabilirsiniz. Dayanıklılığı geçmişte sınanmış ilişkilerinizden özgürleşebilir,yol ayrımına gelebilirsiniz.Daha önce üzerini örttüğünüz,yok saydığınız konular tekrar gündeminize gelebilir,bu konularda çözüm yolları arayabilirsiniz. Ortak işlerinizde yolunda gitmeyen konuları masaya yatırıp,düzene sokmak için farklı çözüm yolları arayabilirsiniz. Yeni bir ortak girişim içerisindeyseniz sözleşme adımında gecikmeler,aksaklıklar yaşamanız muhtemeldir. Ortaya koyduğunuz ortak projelerinizde rekabet ortamı oluşabilir,fikirlerinizin tersini savunan,düşmanca davranan kişilerle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Disiplinle,sınırlarınız içerisinde ve sabır göstererek bu konuların üstesinden gelebilirsiniz.

BAŞAK-YÜKSELEN BAŞAK: Retro sürecinde günlük rutin işleriniz,iş ortamınız,sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınız,hizmet ettiğiniz alanlar gibi konulardan etkileneceksiniz mükemmelliyetçi sevgili Başak burçları. İş ortamınızda sorumluluklarınız artacağı bir dönemde olabilirsiniz. Mevcutta yeni geliştirdiğiniz bir iş varsa gecikmeler,kısıtlamalarla karşılaşmanız,planlamayı tekrar gözden geçirmenizin gerekeceği süreçler olabilir. Projeyi büyütmek adına düzenleme ve planlama yeniden değerlendirme isteğiniz ortaya çıkabilir. İyileşme gösterdiğiniz kronik rahatsızlıklarınız varsa bu dönemde tekrar ön plana çıkabilir. Evcil hayvanlarınızla ilgili sağlık sorunları gündeme gelebilir.Sosyal sorumluluk projelerine dahil olup,kolektife hizmet etmek isteyebilirsiniz. İş ortamınızdaki kişilerle ortaklaşa yaptığınız işlerde gecikmeler,kısıtlamalar,sınırlamalar ortaya çıkabilir. Bu durum gerginliğe yol açabilir. Ancak unutmayın ki Retro sürecinde bu tarz durumlar normaldir. Siz sakinliğinizi korumaya devam edin. Günlük rutin işlerinizde plan,program ve düzen kurmak için çaba sarf edebilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin ve Retro sürecinde iç huzurunuzu bozacak,sizin sabrınızı sınayacak her türlü durumdan sakin ve metanetli davranarak çıkmayı bilin.

TERAZİ-YÜKSELEN TERAZİ: Sevgili zarif ve nahif Terazi burçları, Satürn retrosundan Aşk konularınız, hobileriniz, eğlence,şans oyunları ve çocuklarınız gibi konulardan etki alacaksınız. Retro sürecinde geçmişte sorun yaşayıp sonlandırdığınız ilişkileriniz yeniden gündeme gelebilir.Yarım kalan,çözüm bekleyen konuları çözebilir,kendi kendinize dersler çıkarttığınız hatalarınızı hatırlayabilir ve tekrarlamamak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Mevcutta devam eden aşk ilşkilerinizde sorunlar ortaya çıkabilir,ilişkiniz üzerine düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi mutlu edecek farklı hobiler yapmak ve değerlendirme konusunda girişimleriniz olabilir. Devam eden hobilerinizi görünür kılmak adına yapacağınız eylemlerde gecikmeler,sorunlar ve kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınızın artacağı bir dönem olabilir,özellikle ergenlikte bulunan çocuklarınızla ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Daha önce size neşe,mutluluk veren eğlence hayatınız retronun etkisiyle keyifsizleşebilir. Bu dönemi iç sesinizi dinleyerek, motive olacağınız konuların üzerine giderek sakin ve sabırlı bir şekilde ilerlemeniz avantaj sağlayacaktır.

AKREP-YÜKSELEN AKREP: Gizemli,derinlikli sevgili Akrep burçları Satürn retrosu eviniz,aileniz,kökleriniz,aile üyeleri ile olan ilişkilerinizi etkileyecektir. Aile içerisinde daha önce üzerine düşmediğiniz,sorumluluğunu almak istemediğiniz konulardan sınava tabi tutulacaksınız. Bu durum sizde bir stres etkisi yaratabilir,aile içerisindeki kişilerle gergin ilişkilere yol açabilir. Düşüncelerinizde,davranışlarınızda sorumluluklarınızın farkına varmanız gerektiğini irdeletebilir. Geçmişte ailevi konularla ilgili yaşadığınız sorunların üzerine tekrar düşünüp duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Aile içerisindeki düzeni, disiplini ve temel ihtiyaçları sınıflandırmak, sorunları çözüme kavuşturmak ve aile üyelerinden destek almak sizi motive edecektir.Taşınma, tadilat,evinizde yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Ancak bu süreçte gecikme,kısıtlama,sorunlarla karşılaşmanız muhtemeldir. Maddi kaynaklarınız konusunda güvenli gelir elde etmek için çaba içerisinde olabilirsiniz,mevcuttaki işiniz ve kariyerinizde finansal kaynaklarınızı geliştirmek ve daha kalıcı hale getirmek adına stratejik planlar yapabilirsiniz. Sabrın ve disiplinin galip geleceği bu dönemi anlamanız sizi rahatlatacak,duygusal anlamda sizi besleyecektir.

YAY-YÜKSELEN YAY: Sevgili Filozof Yay burçları Satürn retrosu sizleri kardeş,kuzen,akraba,yakın çevre,kısa seyahatler,yazılı ve sözlüiletişim araçları gibi konularda etkileyecektir. Yakın çevreniz,akrabalarınız,kardeşleriniz ile olan ilişkilerinizde geçmişte yaşadığınız kapandığını sandığınız konular tekrar gündeme gelebilir,bu kişilerle olan diyaloglarınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yakın çevreniz,kardeşleriniz,akrabalarınız üzerinden gelebilecek konulardan dolayı sorumluluklarınızda artış olabilir. Yazılı ve sözlü iletişiminizde gecikmeler,kısıtlamalar,sorunlar ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Size normal gelen ancak yakın çevreniz tarafından agresif olarak algılanan davranışlarınız önünüze gelebilir,kendinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Planladığınız kısa seyahatleriniz varsa gecikmeler,kısıtlamalar olabilir,yeniden planlamalar ortaya çıkabilir. Geçmişte size normal ve güzel gelen fikirlerinizi tekrar sorgulamak,üzerine tekrar düşünmek,değiştirmek isteği içerisinde olabilirsiniz. Bu süreci sakin,sabırlı ve disiplinli bir şekilde yönetmeniz iç motivasyonunuzu artıracak kendinize olan güveninizin yerine gelmesini sağlayacaktır.

OĞLAK-YÜKSELEN OĞLAK: Yönetici gezegeniniz Satürn retrosundan maddi gelirleriniz,öz değeriniz, maddi güvenliğiniz gibi konularda sınanacaksınız disiplinli Oğlak burçları. Kişisel gelirlerinizi ve harcamalarınızı bu dönemde daha fazla sorgulayabilirsiniz.Gereksiz gördüğünüz harcamları düzenlemek,sınırlamak ve sonlandırmak için bütçenizi yeniden gözden geçireceğiniz bir süreçtesiniz. Maddi olanaklarınızın sizin öz değerinizi arttırdığını düşünüyor olabilirsiniz Retro sürecinde bu durumun üzerinden bir daha geçeceksiniz. Maddiyatla maneviyat arasında denge kurmak isteyeceksiniz. Kariyerinizden,mevcuttaki işinizden elde edeceğiniz gelirleriniz konusunda gecikmeler,kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Gayrimenkul alım/satım gibi konularınız gündeminizdeyse gecikmeler,kısıtlamalar ve sorunlar olabilir. Yaıtımlarınız,kişisel gelirleriniz ve her türlü gayrimenkul alım satım işlerinde bu dönemde zaten çok iyi bildiğiniz sabır ve disiplini göstermeniz hep olduğu gibi sizi hem motive edecek hemde başarıya götürecektir.

KOVA-YÜKSELEN KOVA: Sevgili Özgür ruhlu Kova burçları Satürn retrosu sizleri kişisel benliğiniz,dış görünüşünüz, etrafınızdaki kişilerin sizi algılama şekli ile ilgili konularda etkileyecek. Retro sürecinde dış görünüşünüzde değişiklikler yapma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Sağlığınızı daha fazla önemseyip, kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için plan program yapacağınız bir zamanda olabilirsiniz. Kariyerinize odaklanıp,daha önce planladığınız projelerinizi revize etme,yeniden gözden geçirme isteği içerisinde olabilirsiniz. Hatta bu projeler için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Retro sürecinde gecikmeler,kısıtlamalar,sorunlarla karşlaşabileceğinizi unutmayın. Sorumluluklarınızın farkında olacağınız,disiplinle,azimle,sabırla, odaklanarak çalışmanız sonucunda başarıya giden kapıların tek tek açılabileceğinin farkında olacağınız zamanlardan geçiyorsunuz. Bu dönemde yeni kişilerle tanışma fırsatları ortaya çıkabilir. Özgür ruhunuzu disipline ederseniz,sabırlı davranırsanız,stratejik düşünüp detaylara odaklanırsanız sizden iyisi olmayacak.

BALIK- YÜKSELEN BALIK: Duygusal,empatik,hassas sevgili Balık burçları. Satürn retrosu sizin iç dünyanızı, bilinçaltınızı, maneviyatınızı, farkında olmadığınız kısacası sırtınızda taşıdığınız konuları su üstüne çıkartacaktır. Bu dönemde sırtınızda taşıdığınız, farkında olmadığınız konular üzerine fazlasıyla düşünebilirsiniz. Bu konularla ilgili farkındalık yaşayıp, değişme ve düzenleme yapabilirsiniz. Size ağır gelen yüklerinizden kurtulmak için bir fırsat olabilir Retro süreci. Haberci rüyalarınızı sık sık görebilirsiniz. Size dostça yaklaşan ama gerçekte dostunuz olmayan kişilerin niyetini sezgilerinizle anlayacağınız ve gardınızı alacağınız bir dönem olabilir. Yoğun kalabalığın içerisinde bile kendinizi yalnız hissedebilirsiniz aslında siz bu duyguyu seviyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız ve ders aldığınız konuları hatırlayabilir hatalarınızı düzeltmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygusallığınızı ve iyi niyetinizi suiistimal eden durumlardan kurtulmak için sınırlarınızı belirleyebilir,bu konulara bir daha mahal vermemek adına kendinizi motive edebilirsiniz. Sezgilerinize güvenin,azim,sabır ve kararlılığınızı koruyarak devam edin.Satürn retrosu güçlü olan maneviyatınızı daha da güçlendirecektir.

- Satürn retrosundan her birimiz farklı konular ile nasibimizi alacağız. Satürn’ün amacı dersimizi iyi çalışmadığımız konulara dikkatimizi çekmek,sabırlı,disiplinli,azimli olmak ve konu her ne ise odaklanmamızı sağlamaktır. Çünkü bu sayede daha bilinçli,farkındalıklı olacağız ve hedeflerimize başarı ile ulaşabileceğiz.

- Burç yorumları genel göstergeler üzerinden yapılmıştır. Kişilerin doğum haritasındaki gezegen yerleşimleri farklıdır. Bir önceki ve bir sonraki burç yorumlarını da okumanız tavsiye olunur.

Astrolog Reyhan Baran | https://www.instagram.com/astrologreyhanbaran/

Haberankara.com Özel