Oğlak Dolunayı'nın burçlara etkileri

Yarın Oğlak dolunayı olayı gerçekleşecek. Gerçekleşen olayın etkileri ise genelde dolunaydan bir kaç gün önce ya da sonra hissediliyor.

22 Haziran 2024 Tarihinde Türkiye saati ile 04:07 de Oğlak Burcunun 1°06 derecesinde Oğlak dolunayı gerçekleşecektir. 11 Ocak 2024 Oğlak Yeni ayı ile başlayan konuların, girişimlerin tamamlanması, sonlanması, görünür olması demektir. Dolunay'ın etkileri, genellikle Dolunay'dan birkaç gün önce ve sonra hissedilir.

Bu süreçte;

· Duygusal olarak hassaslığımız ve tepkiselliğimiz ön planda olabilir.

· Dolunay aydınlatma enerjisi gösterdiğinden gizli olan, farkında olmadığımız konuların ortaya çıkmasını, farkındalığımızın artmasını sağlar.

· Yeni ayda yaptığımız başlangıçların, girişimlerin tamamlanması, sona ermesi zamanıdır.

· Dolunay zamanlarında uyku problemleri ortaya çıkabilir. Huzursuzluk yaşayabiliriz.

Dolunay kişisel haritanızdaki konuma bağlı olarak farklı etkiler gösterebilir. Dolunay’ın Burçlara göre etkileri ;

KOÇ-YÜKSELEN KOÇ : Dolunay’la birlikte, kariyeriniz, toplum içindeki statünüz gündeminizde olabilir. Hedef odaklı olacağınız, motivasyonunuzun yüksek olacağı bir süreç içerisinde olabilirsiniz. Kariyerinizde statü değişikliği olabilir, yeni iş fırsatları doğabilir. Toplum içerisinde fark yaratmak için yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş ortamı ve aile üyeleriyle olan ilişkilerde denge kurma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınızın daha görünür olacağı bir dönemde olabilirsiniz.

BOĞA-YÜKSELEN BOĞA: Felsefe, dini konular, uzun seyahatler, hukuksal işler, akademik kariyer, sosyal medya, e ticaret gibi konular Dolunay’la birlikte görünür olacaktır. Akademik kariyerinizde sonlanma/tamamlanma yaşayabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkabilirsiniz. İnançlarınızla ilgili aydınlanma yaşayabilirsiniz. Hayat felsefenizde farklı fikirler, değişikliler olabilir. Hukuki konularda devam eden işleriniz varsa bu dönemde sonuçlanabilir. Yakın çevre ile olan ilişkilerde dengede kalma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz.

İKİZLER-YÜKSELEN İKİZLER: Ortak gelirler/kaynaklar, krediler, miras, nafaka,tazminat, maddi anlamda güvenlik ihtiyacı, yeniden doğuş, dönüşüm konuları, Dolunay gündeminiz olabilir. Ortaklaşa gelirlerle alakalı gelişmeler olabilir. Kredi, miras, nafaka, tazminat gibi konulardaki süreçlerinizde sonlanmalar yaşayabilirsiniz, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İç dünyanızdaki sorunların üzerine düşünebilir ve kendinizi şifalandırabilirsiniz. Geçmişten arınmak, değiştirmek, dönüştürmek istediğiniz konularda farkındalık yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ-YÜKSELEN YENGEÇ: Dolunay’la birlikte ikili ilişkiler, ortaklaşa yapılan işler, evlilik konuları gündeminiz olabilir. İkili ilişkilerinizde derin, duygusal bağlar kurabilirsiniz. Beklentinizi karşılamayan ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz, sonlandırabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İkili ilişkilerde denge kurma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Ortak işlerde kopmalar yaşanabilir, ortaklarınızla yeni projelere imza atabilirsiniz.

ASLAN-YÜKSELEN ASLAN: İş ortamınız, günlük rutin işleriniz, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızla ilgili konular Dolunay gündeminiz olacaktır. İş ortamınızdaki çalışmalarınızın karşılık bulacağı bir dönemde olabilirsiniz, statünüzde değişiklikler olabilir, sorumluluklarınız artabilir. Özel hayatınız ve iş yaşamınız arasında denge kurma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili farkındalık yaşamanız olasıdır, sağlıklı olabilmek için bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçebileceğiniz süreçte olabilirsiniz. Evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsiniz, evcil hayvanlarınızla ilgili sağlık sorunlarının şifa bulduğu bir süreç olabilir.

BAŞAK-YÜKSELEN BAŞAK: Yaratıcılık, eğlence ve aşk hayatı, şans oyunları, çocuklar, hobiler gibi konularda önemli bir dönem olabilir. Mevcuttaki ilişkinizde evliliğe dair adımlar atabilirsiniz. Yolunda gitmeyen ilişkiniz hakkında düşünebilir, farkındalık yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimi ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hobilerinizle daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Şans oyunları oynama isteğinizde artış olabilir. Sosyal ortamınızda vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ-YÜKSELEN TERAZİ: Aile, ev ve kökleriniz Dolunay gündeminiz olabilir. Aile üyeleri ile olan duygusal bağlarda güçlenme yaşayabilirsiniz. Evinizde tadilat, dekorasyon yapabilirsiniz, yeni bir eve taşınabilirsiniz. İş hayatınız ve aileniz arasında denge kuma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Gayrimenkullerle alakalı alım/satım konuları gündeme gelebilir. Aile içerisindeki otorite figürleri ile ilgili geçmişte yaşanan konular Dolunay ile birlikte çözüme kavuşabilir.

AKREP-YÜKSELEN AKREP: İletişim, kısa seyahatler, öğrenme ve yakın çevreniz için önemli bir dönem olabilir. Kardeş, kuzen, akraba, komşular ile olan ilişkilerinizde derin duygusal bağlar kurma isteği içerisinde olabilirsiniz. Yeni ayda planladığınız kısa seyahatlerinizi Dolunay ile birlikte gerçekleştirebilirsiniz. Daha önce üzerinde düşündüğünüz kendinizi geliştirmek istediğiniz konularla ilgili bir eğitim alabilirsiniz. Mevcutta devam eden bir eğitiminiz varsa tamamlayabilirsiniz.

YAY-YÜKSELEN YAY: Finansal gelirleriniz ve öz değeriniz konusunda önemli bir dönem olabilir. Kişisel gelirlerinizi ve harcamalarınızı daha tutumlu ve dengeli bir şekilde yönetmek için çaba harcayacağınız bir süreçte olabilirsiniz. Yeni bir yatırım yapabilir, yeni iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Öz değerinizi anlayacağınız, sizi mutlu eden, güvende ve emniyette hissedeceğiniz konuların ortaya çıkacağı bir Dolunay yaşayabilirsiniz.

OĞLAK-YÜKSELEN OĞLAK: 22 Haziran 2024 tarihindeki Dolunay, Burcunuzda gerçekleşecektir. Kişisel kimliğiniz, benliğiniz ve imajınız ön planda olabilir. Kariyerinizde ve statünüzde değişiklikler olabilir. İkili ilişkileriniz, ortaklıklı ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. İş hayatınız ile ev hayatınız arasında denge kurma adına girişimleriniz olabilir. Hedefleriniz doğrultusunda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

KOVA-YÜKSELEN KOVA: Gizli konular, sezgisellik ve ruhsal gelişiminiz için önemli bir dönem olabilir. Gizli konuların açığa çıkması, gizli düşmanların farkına varılması, bilinçaltında gizli kalan konularla yüzleşme yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda değişiklikler olabilir, sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınızla ev hayatınız arasında denge kurma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz.

BALIK-YÜKSELEN BALIK: Arkadaşlıklar, gruplar ve sosyal çevreniz için önemli bir dönem olabilir. Sosyal ortamınızda bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Mevcut arkadaşlarınızla ilişkileriniz güçlenebilir. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerine katılabilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konular gündemde olabilir. Var olan hobilerinizi devam ettirmek, geliştirmek ve tamamlamak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamınız ile hobileriniz, hayalleriniz arasında bir denge kurma ihtiyacı hissedebilirsiniz.