Oğlak Dolunayı başlıyor! İşte burçlara etkileri

21 Temmuz 2024 tarihinde Türkiye saati ile 13:16 da Oğlak burcunun 29°08 derecesinde Oğlak burcu dolunayı yaşayacağız. Bakalım burçlar bundan nasıl etkilenecek?

21 Temmuz 2024 tarihinde Türkiye saati ile 13:16 da Oğlak burcunun 29°08 derecesinde Oğlak burcu dolunayı yaşayacağız. Oğlak dolunayına Plüto Kovanın kavuşumla dahil olması ve anaretik derecede olması bir devrin kapanması yeni bir devrin açılmasını ifade eder.

11 Ocak 2024 tarihinde Oğlak burcunda 20°44 derecede gerçekleşen yeni ay ile başlayan konuların, yine 22 Haziran 2024 tarihinde Oğlak burcunda 1°06 derecede gerçekleşen Dolunay’da tamamlanamayan, kapanamayan konuların bu dolunayla birlikte sonlanacağı, tamamlanacağı ve kapanacağı bir süreç olacaktır. 22 Haziran 2024 tarihindeki Dolunay’ın derecesi konuların başlangıç noktasını, 21 Temmuz 2024 tarihindeki Dolunay’ın derecesi ise bitiş noktasını işaret etmektedir. Dolunay’ın etkileri Dolunay’dan birkaç gün önce ve sonra da hissedilebilir.

Medikal tarafta, Oğlak burcunun temsil ettiği eklemler, omurga, kemiklerle alakalı sağlık problemleri olabilir.

Dolunay döneminde cerrahi operasyon önerilmez.

Oğlak burcunda ve anaretik derecede gerçekleşecek olan bu Dolunay’da Oğlak burcuna has konuları daha fazla hissedebilir, daha yoğun yaşayabiliriz. Her türlü değişime, dönüşüme hazırlıklı olmak Dolunay etkilerini avantaja çevirecektir.

Oğlak Dolunay’ında ;

  • Sorumluluklarımız konusunda daha disiplini olabiliriz.
  • Çalışmalarımız, emeklerimiz karşılık bularak kariyerimizde değişiklikler yaşayabiliriz.
  • Bu dönemde düzensiz olduğunu düşündüğümüz konularda planlama yaparak bir düzen sağlamaya çalışabiliriz.
  • Toplum içerisindeki statümüzde değişim/dönüşüm yaşayabiliriz.

Dolunay sürecinde;

  • Sabırlı olmak ve olaylar karşısında sükûnetli davranmak
  • Disiplinli olmak, plan yapmak
  • Yeni fırsatlar, yeni başlangıçlar
  • Sorumluluk almak, sorumlulukların farkında olmak
  • Hedeflerimize odaklanmamız sayesinde bizlere fayda sağlayacaktır.

OĞLAK DOLUNAY’ININ BURÇLARA ETKİLERİ

KOÇ-YÜKSELEN KOÇ: Kariyeriniz ve toplumdaki statünüzle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir. Disiplinli ve azimli çalışmalarınız sonucunda terfi edebilirsiniz, yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Toplum içindeki statünüzde değişiklikler olabilir. Yer değişikliği, taşınmalar gündeminize gelebilir. Evlilik, boşanma gibi konularınız varsa bu dönemde sonuçlanabilir. Oğlak burcunun disiplinli yapısı içerisinde hareket etmeniz, sabırlı olmanız bu dönemi avantaja çevirecektir.

BOĞA-YÜKSELEN BOĞA: Akademik kariyer, hukuksal işler, yurtdışı seyahatleri, sosyal medya, e ticaret gibi konularda gündeminiz olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz, mevcut eğitiminizi tamamlayabilirsiniz. Yurtdışına seyahat edebilir, farklı kültürleri tanıyabilirsiniz. Hukuksal konularda devam işiniz varsa bu süreçte tamamlanabilir. Yakın çevrenizdeki kişilere bilgi aktarımında bulunabilir, öğretmenlik yapabilirsiniz. Hayat felsefeniz, inançlarınız konusuna farklı bakış açıları getirebilirsiniz.

İKİZLER-YÜKSELEN İKİZLER: Miras,nafaka,tazminat,ortak gelirlerle alakalı devam eden konularınız bu süreçte tamamlanabilir. Mevcutta var olan borçlarınızı ödeyerek kapatabilirsiniz, daha önce yaptığınız ortak yatırımlarla alakalı yeniden değerlendirme gündeme gelebilir. Kişisel gelirlerinizle, ortak gelirleriniz arasında denge kurma adına girişimlerde bulunabilir, sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Maddi gelirler,ortak gelirlerle alakalı geçmişte kalan, bilinçaltında yaşattığınız sorunlu konuları yeniden değerlendireceğiniz bu alanlarda değişim/dönüşüm yaşayacağınız bir süreç olabilir.

YENGEÇ-YÜKSELEN YENGEÇ: Eş/partnerle ve ortaklıklarla ilgili, yolunda gitmeyen,sorunlu olan ilişkilerde tamamlanmalar,sonlanmalar olabilir.Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ortak bir projeye dahil olabilirsiniz. Yeni bir ortak ile iş anlaşması yapabilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınız ile eşiniz/partneriniz veya ortaklarınızın ihtiyaçlarının farkındalığını yaşayacağınız, ben/biz kavramları üzerinden denge kurma adına girişimlerinizin olacağı bir süreç olabilir.

ASLAN-YÜKSELEN ASLAN: İş ortamınız,günlük rutin işleriniz,sağlığınız ile ilgili konulardan dolunay etkisi alacaksınız. Yeni bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Mevcutta çalıştığınız iş ortamınızda,çalışma şeklinizde değişiklikler olabilir,görev değişikliği yaşayabilirsiniz.Sağlığınıza daha fazla özen göstereceğiniz bir süreç olabilir. Günlük rutinlerinizde,iş ortamınızda yaşadığınız koşturmalardan dolayı yorulduğunuzun farkındalığını yaşayacağınız,ruhunuzu dinlendirmek ve dengeyi kurmak adına girişimlerde bulunacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Günlük rutin olarak yaptığınız işleri düzenlemek ve bir plan dahilinde yapmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK-YÜKSELEN BAŞAK: Söz, nişan, flört gibi ikili ilişkileriniz üzerinden gelişebilecek önemli gündemleriniz olabilir. Projesi devam eden hobilerinizi tamamlayıp daha görünür hale getirebilirsiniz. Devam eden ikili ilişkileriniz bu süreçte resmileşebilir, yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz. Sorunlu ilişkilerde çözülme, tamamlanmalar olabilir. İkili ilişkileriniz ile sosyal ortamınızdaki ilişkileriniz arasında dengede kalma konusunda girişimleriniz olabilir. Çocuklarınızla alakalı devam eden bir süreç mevcut ise bu dönemde sonuçlarını alabilirsiniz.

TERAZİ-YÜKSELEN TERAZİ: Aileniz ve köklerinizle olan ilişkileriniz bu süreçti önemli olacaktır. Aile üyeleri ile daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizle alakalı daha önce düşündüğünüz değişikliği, dekorasyon veya tadilat işlerini yapabilirsiniz. Ev değişikliği, taşınma gündeminizde olabilir. Kariyerinize yoğunlaşırken gözden kaçırdığınız ev ortamınız, aile üyelerinizle ilgili sorumluluklarınızın farkındalığını yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz ve evinizle alakalı konular üzerinde dengede kalma için girişimleriniz olabilir.

AKREP-YÜKSELEN AKREP: Yeni bir eğitim programına dahil olabilirsiniz, mevcut eğitiminiz varsa tamamlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkileriniz bu dönemde daha güçlü bir hale gelecektir. Daha önce çıkmayı planladığınız kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Kardeş, kuzen, akraba, yakın çevre ile olan ilişkilerinizde daha önce yaşanılan sorunları, konuları bu dönemde çözebilir, sonuçlandırabilirsiniz. Akrep burcunun 3.evinde gerçekleşecek dolunayda sözleşmeler, imzalar, araç alımı gibi konularda sonuçlanmalar, tamamlanmalar olabilir.

YAY-YÜKSELEN YAY: Kişisel gelirlerinizi artırma konusunda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yatırım yapabilirsiniz. Yeni iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Özdeğerinizi artıracak maddi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Dolunayın oğlak burcunda gerçekleşmesi sizleri bütçenizi düzenleme ve planlama konularında farkındalık yaşayarak disiplinli hareket etme konusuna itecektir. Daha önce başvurusunu yaptığınız kredi başvurunuz varsa bu dönemde sonuçlanabilir. Maddi konularda kendinizi disipline edeceğiniz, özdeğerinizi anlayacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz.

OĞLAK-YÜKSELEN OĞLAK: Burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile Kişisel benliğiniz ve imajınız konuları gündeminizde olacaktır. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapabilirsiniz.Yeni bir projeye dahil olabilirsiniz. Hedeflerinizi yeniden planlayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda önemli gelişmeler,tamamlanmalar,sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınız ile eşiniz/partneriniz veya ortağınızın ihtiyaçlarıyla ilgili farkındalık yaşayarak denge kurma adına adımlar atabilirsiniz.

KOVA-YÜKSELEN KOVA: İzole olup, iç dünyanıza döneceğiniz bir süreç olabilir. Kendinizi geliştirmek için düşüneceğiniz zamanlardasınız. Bilinçaltınızdaki konular üzerine düşünüp farkındalık yaşayabilirsiniz. İş ortamınız,günlük rutinleriniz ile kişisel tatmin noktanız üzerinde düşünüp,motive olacağınız konular üzerinden farkındalık yaşayacağınız bir süreç olabilir. Huzurlu olmak için, iç sesinizle bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

BALIK-YÜKSELEN BALIK: Vakıf, Dernek gibi kurumsal çatılar altında devam eden toplumsal projeleriniz varsa tamamlayabilirsiniz. Sosyal ortamınızdaki statünüzü yeniden gözden geçirebilirsiniz. Yeni dostlar edinebilirsiniz. Gelecek hedeflerinizi gözden geçirip, hayal ettiğiniz, umutlandığınız sizi heyecanlandıran projelerinizi görünür kılmak için, eyleme geçeceğiniz, sonuçlandıracağınız bir dolunay olabilir sizler için.