Merkür Venüs kavuşumunun burçlara olan etkileri

Haziran ayında Merkür Venüs ile kavuşum yapıyor. İşte Merkür Venüs kavuşumunun burçlara olan etkileri

KOÇ-YÜKSELEN KOÇ: Gündeminizi aileniz ve ev hayatınız oluşturacaktır. Aile bağlarınızın güçleneceği, sevgi dolu ve uyumlu olacağınız, iç huzurunuzun artacağı dönemdesiniz.

BOĞA-YÜKSELEN BOĞA: Kavuşumun etkisiyle yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınızla olan ilişkileriniz uyum içerisinde yürüyecektir. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz.

İKİZLER-YÜKSELEN İKİZLER: Kişisel gelirleriniz, maddi değerler, öz değeriniz kavuşumdan etki alacaktır. Kazançlarınızda olabilecek artışlar öz güveninizi ve motivasyonunuzu yükseltecektir.

YENGEÇ-YÜKSELEN YENGEÇ: İkili ilişkilerinizde sevgi dolu, anlayışlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Yaratıcılığınız artabilir, aile üyelerine hoşgörülü yaklaşabilirsiniz. Özgüveninizin artacağı, kendinizi ifade etmede cesur olabileceğiniz bir zamandasınız.

ASLAN-YÜKSELEN ASLAN: Derin düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizle uyumlu ilişkiler içerisinde olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

BAŞAK-YÜKSELEN BAŞAK: Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve dostlarınızla uyum içerisinde olacağınız, sevgi bağlarınızın güçleneceği dönemdesiniz. Hayallerinizi, hedeflerinizi gerçekleştirme isteği içerisinde olacaksınız, sosyal çevrenizden destek alacaksınız.

TERAZİ-YÜKSELEN TERAZİ: Kavuşumla birlikte kariyeriniz ve statünüzde değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde denge ve uyum içerisinde olabilirsiniz.

AKREP-YÜKSELEN AKREP: Yurtdışı seyahatler gündeminizde olabilir. Yeni bir eğitim programına katılabilirsiniz. İç dünyanızla derin düşüncelere dalabilirsiniz.

YAY-YÜKSELEN YAY: Ortak kaynaklar, krediler, yatırım konuları gündeminizde olabilir. Eş/partner ilişkilerinizde duygusallığınız ön planda olabilir.

OĞLAK-YÜKSELEN OĞLAK: Evliliğiniz, ortaklığınız, ikili ilişkileriniz bu günlerin konusu olabilir. Evliliğinizde, ikili ilişkilerinizde bağlarınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Yeni ortak işlere girme söz konusu olabilir. Yaratıcılığınızda artış olabilir.

KOVA-YÜKSELEN KOVA: Günlük işlerinizde, iş ortamınızda değişiklik yapma isteği içerisinde olabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. İş ortamınızdaki kişilerle ilişkilerinizde uyumlu ve etkili olabilirsiniz.

BALIK-YÜKSELEN BALIK: Sanatsal faaliyetlerinizde artış olabilir, yeni hobiler edinebilirsiniz. Eşiniz/partnerinizle olan ilişkilerinizi derinleştirmek isteyebilirsiniz. Yeni ilişkilere adım atabilirsiniz.