Merkür Retrosu başlıyor!

5 Ağustos tarihinde Türkiye saati ile 07:56 da Merkür, geri hareketine başlayarak, 6 Ağustos tarihinde Retro sürecine girecektir.

Merkür; Yazılı ve sözlü iletişimimizden sorumlu gezegendir. Kısa seyahatlerimizden tutunda düşünme tarzımız, problemleri ve sorunları çözmedeki yeteneğimiz, bilgiyi alıp verme yöntemlerimiz, Merkür’ümüzle ilgilidir.

Doğum haritalarımızdaki Merkür, burç doğası ve ev yerleşimine göre değişiklik gösterir. Merkür Teknoloji ve teknolojik aletlerle de ilişkilidir. Retro sürecinde elektrikli aletlerde arızalanmalar, bozulmalar sıkça görülebilir. Retro zamanlarında bozulan elektrikli aletleri yenilemek yerine, tamir ettirmek faydalı olacaktır.

MERKÜR RETRO’SUNUN BAŞAK BURCUNDA BAŞLAYARAK ASLAN BURCUNDA SONA ERMESİ NE ANLAMA GELİYOR?

Merkür Retrosu, 6 Ağustos-15 Ağustos tarihlerinde Başak burcunda ilerleyerek, 15 Ağustosta Aslan burcuna geçecek ve 28 Ağustosta sona erecektir.

Merkür Başak Burcunda Retro sürecinde; İletişim konularında sorunlar yaşayabiliriz, ikili diyaloglarımızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Başak burcunun detaycı ve düzenli, mükemmelliyetçi yapısı ile daha önce tamamladığımız işleri tekrar gözden geçirmemize neden olabilir.2004 ve 2017 yıllarında yaşadığımız konuların benzerlerini yaşayabiliriz. Eski sağlık sorunları yeniden gündeme gelebilir. Tedavi için girişimlerde bulunabiliriz. İş ortamımızda, günlük rutin işlerimizde yarım kalan konular varsa tekrar gündemimize gelip, değerlendirme, tamamlama sürecine yönelebiliriz. Retro sürecine eşlik eden Başak burcunun detaycı yapısı gereği gözden kaçan hatalı işler bu süreçte ortaya çıkabilir, mükemmele ulaşmak için tekrar eden gözden geçirme ve kontrol süreçlerine çekilebiliriz.

Merkür Retrosu başlıyor!

Merkür Aslan Burcunda Retro sürecinde; İletişim konularında sorunlar yaşayabiliriz, ikili diyaloglarımızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Otorite figürleri ile sorunlar yaşayabiliriz. Yaratıcı ve sanatsal faaliyetlerimizde sorunlar,problemler ortaya çıkabilir. Dış görünüşümüzde hoşumuza gitmeyen konularla ilgili aksiyon alabiliriz. 2011 ve 2017 tarihlerinde yaşadığımız, çözülemeyen, tamamlanamayan konular bu retro sürecinde tekrar gündemimize gelebilir.

MERKÜR BAŞAK VE MERKÜR ASLAN BURÇLARINDAKİ RETRO HAREKETİNİ DAHA ÖNCE 2004 ,2011 VE 2017 YILLARINDA AYNI DERECELERDE YAŞADIK!

6 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak Merkür Başak Retrosu 2004 ve 2017 yıllarında yaşanılan Merkür Başak retrosuna vurgu yapıyor olacaktır. 15 Ağustos tarihinde Merkür’ün Aslan burcuna geçerek Retro hareketine devam etmesi 2011 ve 2017 yıllarında yaşanılan Merkür Aslan retrosuna vurgu yapıyor olacaktır.
Gerek kişisel, gerekse toplumsal olayların, eylemlerin benzerlerini yaşamamız olasıdır. .

RETRO SÜRECİNİN OLASI ETKİLERİ

  • Merkür’ün Teknoloji ile olan bağlantısı nedeniyle teknolojik aletlerde arızalar olabilir.
  • Yazılı ve sözlü iletişimimizde sorunlar yaşayabiliriz.
  • Özellikle Retro sürecinde ikili ilişkilerde yanlış anlamalar olabilir.
  • Kısa seyahatlerle ilgili konularda gecikme ve karışıklıklar olabilir.
  • 2004 ve 2017 yıllarında yaşadığımız ve çözülemeyen, tamamlanamayan konular önümüze gelebilir.

MERKÜR RETRO’SUNDA NELER YAPABİLİRİZ

  • Teknolojik ve elektrikli aletlerimizi yeniden gözden geçirebiliriz.
  • Özellikle bilgisayarda bulunan dosyalarımızı yedeklemek iyi olabilir.
  • Kısa seyahatlerimizle ilgili programımızı yeniden gözden geçirebiliriz.
  • İkili diyaloglarımızda daha net ve açık bir yaklaşım sergileyebiliriz.
  • Yarım kalan tamamlayamadığımız işlerimizi gözden geçirip tamamlayabiliriz.
  • Yaratıcı ve sanatsal faaliyetlerimizi tekrar gözden geçirebilir, düzenleme yapabiliriz.
  • Geçmişi sorgulayabiliriz, hatalarımızı fark edip düzeltmek adına girişimlerde bulunabiliriz.

Retro sürecini sorunsuz ve huzurlu bir şekilde geçirebilmemiz için ani ve sürpriz şekilde gerçekleşebilecek olaylara karşı metanetli ve sabırlı davranmamız, bizlere avantaj sağlayacaktır.