Dikkat! Venüs Aslan burcuna geçiyor

11 Temmuz 2024 tarihinde Venüs Aslan burcuna geçiyor! 15 Temmuz 2024 tarihinde Mars, Uranüs gezegeni ile kavuşum yapıyor.

Venüs; Sevgiye olan yaklaşımımız aşkla baktığımız yerdir. Aynı zamanda Venüs; sanat, estetik ve güzellikle ilişkilidir. Harcamalarımız da Venüs’le ilgilidir. Keyif aldığımız her şeyi temsil eden zarafet gezegeni Venüs, tensel yaklaşımları sağlayan dişi bir gezegendir.

Aslan Burcu; Yaratıcıdır, sanata düşkündür, güzel olan her şeyi sever, estetik bir bakış açısı vardır. Karizmatiktirler, cömertlerdir ve doğuştan liderdir Aslan Burçları. Sevdiği her şeyi korumak isterler. Romantiklik Aslan burçlarından sorulur. Ve her türlü ilişkide net olmak ister. Sadıktır karşısındaki kişiden de sadakat bekler. Ben merkezli bir doğaları olduğundan zaman zaman egolarını ön plana çıkartıp etrafındaki insanlara kibirli davranış gösterebilirler. Oldukça inatçıdırlar. Değişen koşul ve zamana göre istedikleri olmadığında mızıkçılık yapabilirler. Onlar için en doğrusu kendi bildikleridir. Cesurlardır, yönetici gezegenleri Güneş’in gücüyle bulundukları ortama ışık saçıp dikkat çekerler.

11 Temmuz 2024 tarihinde Türkiye saati ile 19:19 da Venüs Yengeç burcundan, Aslan Burcuna geçiş yapacaktır.

- Estetik değerler, güzellik ve bu uğurda yapılan harcamalar, ikili ilişkilerimiz bu dönemden etki alacaktır.

Mars; Koç burcunun ve Akrep burcunun yönetici gezegeni olan Mars, enerjimizi harcadığımız, fiziksel olarak güç sarf ettiğimiz konuları gösterir. Hedeflerimize ulaşma konusunda iç motivasyonumuz Mars’tan gelir. Cesaretimiz, liderlik özellliklerimiz, kızgınlıklarımız, ani öfke patlamalarımız, tutkularımız, arzularımız ve irademizi ortaya koyduğumuz noktadır.

Uranüs; Kova burcunun yönetici gezegenidir. Ani ve sürpriz gelişen her olayın arkasında Uranüs vardır. Kollektif bilincimiz,örgürleşme isteğimiz,kişisel aydınlanma ve farkındalık yaşadığımız alanların her birinden Uranüs sorumludur. İsyan duygularımızdaki artış ve sıra dışı düşünme potansiyelindeki artış Uranüsün etkisiyle olur. Ağır bir gezegen olması sebebiyle yaydığı enerji nesiller üzerinde etkilidir.Uranüs’ün burç değiştirmesi 7 yıl kadar sürer. Bir burçta yaklaşık olarak 7 yıl seyreder.

15 Temmuz 2024 tarihinde Türkiye saati ile 17:04 de Mars, Uranüs gezegeni 26 derecede kavuşum yapıyor.

- Kavuşumun etkisiyle ani,beklenmedik,sürpriz şekilde ortaya çıkan konularla karşılaşabiliriz.Özgürleşme isteğimizde artış olabilir.İsyan duygularımızla artış olabilir. Dürtüsel ve sabırsız davranışlarımızla herkesi şaşırtabiliriz. Motivasyonumuzun artacağı,enerjimizin yükseleceği bir dönem olabilir.

15 Temmuz 2024 tarihinde Türkiye saati ile 17:04 de Mars,Uranüs gezegeni 26 derecede kavuşum yapıyor.

- Kavuşumun etkisiyle ani,beklenmedik,sürpriz şekilde ortaya çıkan konularla karşılaşabiliriz.Özgürleşme isteğimizde artış olabilir.İsyan duygularımızla artış olabilir. Dürtüsel ve sabırsız davranışlarımızla herkesi şaşırtabiliriz. Motivasyonumuzun artacağı,enerjimizin yükseleceği bir dönem olabilir.

VENÜS’ÜN ASLAN BURCUNA GEÇİŞİ VE MARS URANÜS GEZEGENLERİNİN KAVUŞUMUNUN BURÇLAR ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNDEN BAHSETMEK GEREKİRSE;

KOÇ-YÜKSELEN KOÇ: Venüs’ün Aslan burcuna geçişi sizleri Aşk,romantizm,çocuklarınız,hobileriniz ve şans oyunları üzerinden etkisi altına alacaktır. Özellikle bu süreçte, yaratıcı fikirlerinizi ortaya koymak için ilham ve sezgileriniz yoğun olabilir. Bu fikirleri hayata geçirmek için, sizin de çok iyi bildiğiniz Aslan’ın cesur enerjisini kullanabilirsiniz. Yaratıcı fikirleriniz üzerinden ani ve sürpriz bir şekilde ortaya çıkabilecek,kişisel gelirleriniz de,öz değerinizde artışlar sağlayabileceğiniz şanslı etkiler altındasınız.

BOĞA-YÜKSELEN BOĞA: Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Aslan burcuna geçişi sizleri eviniz,aileniz,kökleriniz konularında etkileyecektir. Venüs’ün estetik değerlere verdiği önem sayesinde evinizi değiştirmek, güzelleştirmek adına ani ve sürpriz kararlar alarak tadilat, dekorasyon yapabilirsiniz. Fikirleriniz sosyal ortamınızda destek görecektir. Aidiyet duygusu sizleri ev ortamınızda daha fazla vakit geçirmeye yöneltebilir.

İKİZLER-YÜKSELEN İKİZLER: İkizler burcu Venüs Aslan burcu geçişinde ,yakın çevre,kardeş,kuzen,akraba ilişkilerinde,kısa seyahatlerde yoğun etkiler altında olacaktır. Bu süreçte yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde sevgi dolu ve empatik bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Ani ve sürpriz bir şekilde alacağınız kararla keşfetmek, yeni bilgiler öğrenmek, yeni yerler görme isteğinizde artış olabilir, bu durum sizi ev ortamınızdan uzaklaştırmak ve özgürleştirmek için dürtüsel davranışlara itebilir.

YENGEÇ-YÜKSELEN YENGEÇ: Akademik kariyer,hukusal konular,yurtdışı seyahatleri,sosyal medya, e ticaret gibi konularda hayalini kurduğunuz konularınız varsa Venüs Aslan geçişinde, kişisel gelirlerinizden bu konulardan herhangi birine harcama yapmanız ve hayalinizi gerçekleştirmeniz olasıdır. Varsa ortak projelerinizi gerçekleştirmek için veya alım/satım işlerinden dolayı ani ve sürpriz gelişen bir durumla karşılaşabilirsiniz. Belki de hayalini kurduğunuz bir konu olabilir. Bu konuyla alakalı kardeş,kuzen,akraba çevresinden destek bulabilirsiniz.

ASLAN-YÜKSELEN ASLAN: Venüs’ün burcunuza geçmesiyle birlikte imajınız,kendinizi ifade etme şekliniz ve dış görünüşünüzle ilgili bir takım değişiklikler yapma isteği içerisinde olabilirsiniz. Akademik kariyer,hukusal konular,inançlarınız,sosyal medya, e ticaret gibi alanlardaki yaratıcı fikirleriniz, empatik ve cesur yaklaşımlarınız sonucunda toplum içerisindeki yerinizde veya kariyerinizde ani değişiklikler olabilir. Bu durum kişisel gelirlerinizin veya öz değerinizin artmasına neden olacaktır.

BAŞAK-YÜKSELEN BAŞAK: Yaratıcı fikirlerinizi bu dönemde ortaya çıkarıp,ortak gelirlerinizi artırma konusuna yoğunlaşabilirsiniz. Akademik kariyer,hukuksal konular,inançlarınız,yurtdışı bağlantılı işleriniz,sosyal medya, e ticaret gibi alanlar üzerinden ani ve sürpriz bir şekilde ortaya çıkacak konular olabilir,eşinizin/partnerinizin de çabasıyla, desteğiyle sorumluluklarınızda artış olabilir. Bu konular üzerinden şanslı etkiler altındasınız. İlerleyen süreçte maddi kaynaklarınızda artış olabilir.

TERAZİ-YÜKSELEN TERAZİ: İş ortamınız ve günlük rutin işleriniz konusundaki yaratıcı fikirleriniz,sosyal ortamınızdaki çevreniz tarafından destek görebilir. Sosyal ortamınızdaki kişilerle ikili ilişkilerinizde sizi mutlu eden anlar yaşayabilirsiniz. Bu çevrede aranılan bir kişi olabilirsiniz. Akademik kariyer,hukuksal konular,inançlar,sosyal medya, e ticaret,yurtdışı seyahatler gibi alanlarda ani ve sürpriz bir şekilde ortaya çıkacak hoşunuza gitmeyen durumlar olabilir.Değişim/dönüşüm uğruna bu durumu lehinize çevireceksiniz.

AKREP-YÜKSELEN AKREP: Kariyeriniz ve toplumsal içindeki yerinizde,mantıklı hareketleriniz ve ikili ilişkilerdeki uyumlu yapınız, yaratıcı fikirlerinizin destekleneceği ve konumunuzda değişikliğe neden olacağı bir süreç içerisinde olabilirsiniz. Hedeflerinizin tek tek gerçekleştiğini görebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz ortak bir proje üzerinden, eşinizin/partnerinizin de desteği ile ortak gelirleriniz konusunda değişiklik olabilir.

YAY-YÜKSELEN YAY: Venüs Aslan burcu geçişindeki gündeminizde Akademik kariyeriniz,inançlarınız,hukuksal meseleleriniz,yurtdışı seyahatleriniz,sosyal medya, e ticaret gibi konular olacaktır. Bu alanlarda yaratıcı fikirlerinizi ortaya koyma konusunda,aile üyeleriniz tarafından destekleneceksiniz. İş ortamınız veya sağlığınız konusunda ani ve sürpriz bir şekilde ortaya çıkacak konularınız olabilir, eşiniz/partneriniz, sosyal çevrenizdeki kadınlar sizi bu konularda destekleyecektir.

OĞLAK-YÜKSELEN OĞLAK: Miras,nafaka,tazminat ve ortak gelirler konusunda yakın çevrenizdeki ilişkileriniz bu dönemde karşılıklı anlayış ve empatik tavırlarla hız kazanacaktır. Yakın çevrenizdeki kişilerle yaptığınız ortak projelerinizde yaratıcı fikirlerinizin destekleneceği bir süreçtesiniz. Hayalini kurduğunuz konularda bu dönemde çabanızla sürpriz bir şekilde ortaya çıkıp,sorumluluğunuzun artacağı konular gündeminize gelebilir.Şansınızı doğru bir şekilde yönetmeniz menfaatinize olacaktır.

KOVA-YÜKSELEN KOVA: Eşiniz/partneriniz veya ortak işlerinizle alakalı yaptığınız harcamalardan dolayı sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Kişisel gelirinizi ve giderlerinizi düzene koymak ve kendinize sınırlar çizmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelirlerinizi artırma konusunda iş ortamınızdaki otorite figürlerinden destek bulacağınız konular olabilir. Aile üyeleri üzerinden gelişebilecek,eşinizin/partnerinizin de çabasının içerisinde olduğu ani ve sürpriz bir şekilde ortaya çıkacak bir gündeminiz olabilir. Bu konunun sonucunda iş ortamınız ve günlük rutinlerinizde sorumluluklarınızda artış olabilir.

BALIK-YÜKSELEN BALIK: İş ortamınız,günlük rutinleriniz,sağlığınız ve evcil hayvanlarınız konusunda etkiler altında olacaksınız Venüs Aslan geçişinde. Yaratıcı fikirlerinizi,ilham aldığınız konuları gerçekleştirmek için kendinize güveniyorsunuz. Bu fikirleri geliştirme konusunda yakın çevreniz ve eşiniz/partnerinizde size destek oluyor. Konunun üzerine gitmeniz sizin menfaatinize olacaktır. Yakın çevreniz,kardeşleriniz,akrabalarınız üzerinden ani ve sürpriz bir şekilde gelişecek konular olabilir. Bu durum eşinizi/partnerinizi veya ortağınızını etkileyebilir, ortaklaşa çaba ile gelişecek artan bir sorumluluğunuz olabilir.