Astrolog Reyhan Baran

Astrolog Reyhan Baran

Astrolog

Uranüs Retrosu geliyor: Retro sürecinde nasıl hareket etmeliyiz? Uranüs, Güneş sisteminin 3.büyük gezegenidir. Gezegenler arasında en büyük eksen eğriliğine sahiptir. Eksen eğriliği ve -224 celsius derecede olan yüzey sıcaklığı ile diğer gezegenlerden ayıran başlıca özelliklerindendir.
19 Ağustos 2024 Kova Dolunayı 19 Ağustos 2024 tarihinde Türkiye saati ile 21:25 de Kova burcunun 27°14’ derecesinde bir dolunay yaşayacağız. 10.Şubat 2024 tarihinde Kova yeni ayı ile başlatmış olduğumuz konular her ne ise bu dolunayda görünür olacak ve tamamlanacaktır.
Merkür Retrosu başlıyor! 5 Ağustos tarihinde Türkiye saati ile 07:56 da Merkür, geri hareketine başlayarak, 6 Ağustos tarihinde Retro sürecine girecektir.
Merkür Başak burcuna geçiyor 26 Temmuz 2024 tarihinde Türkiye saati ile 01:42 de Merkür Aslan burcundaki seyrini tamamlayarak Başak burcuna geçiş yapacaktır.
Oğlak Dolunayı başlıyor! İşte burçlara etkileri 21 Temmuz 2024 tarihinde Türkiye saati ile 13:16 da Oğlak burcunun 29°08 derecesinde Oğlak burcu dolunayı yaşayacağız. Bakalım burçlar bundan nasıl etkilenecek?
Dikkat! Venüs Aslan burcuna geçiyor 11 Temmuz 2024 tarihinde Venüs Aslan burcuna geçiyor! 15 Temmuz 2024 tarihinde Mars, Uranüs gezegeni ile kavuşum yapıyor.
Neptün Retro burçları nasıl etkileyecek? Neptün balık burcunun yönetici gezegenidir. Hayallerimizi, bağımlılıklarımızı, merhametli yanımızı, gerçekleri görmek istemeyip kaçtığımız alanları, sezgilerimizi, maneviyata verdiğimizi önemi, ilham aldığımız konuları ve yaratıcılığımızı ifade eder.
Satürn Retrosunun Burçlara Olan Etkileri Bir önceki yazımızda Satürn Retrosunun hayatımıza olan etkilerinden bahsetmiştik. Şimdi de Satürn Retrosunun Burçlara Olan Etkilerinden bahsedeceğiz.
Satürn Retro sürecinin hayatımıza etkileri 29 Haziran 2024 tarihinde Türkiye saatiyle 22:06 da Satürn Balık 19*25 derecede geri hareketine başlayacaktır. Satürn’ün geri hareketi 15 Kasım 2024 tarihine kadar devam edecektir. Oğlak ve Kova Burçlarının yönetici gezegeni Satürn; Karmanın lordu olarak bilinir.
Oğlak Dolunayı'nın burçlara etkileri Yarın Oğlak dolunayı olayı gerçekleşecek. Gerçekleşen olayın etkileri ise genelde dolunaydan bir kaç gün önce ya da sonra hissediliyor.
Merkür Venüs kavuşumunun burçlara olan etkileri Haziran ayında Merkür Venüs ile kavuşum yapıyor. İşte Merkür Venüs kavuşumunun burçlara olan etkileri
Haziran ayının en duygusal günlerine geçiş yapıyoruz! Merkür Venüs ile kavuşum yapıyor Haziran ayının en duygusal günlerine geçiş yapıyoruz ! 17 haziran 2024  Merkür ve Venüs yengeç burcuna geçiyor. Merkür Venüs ile kavuşum yapıyor.