Teknoloji

Threads Türkiye'de kullanıma kapandı mı, ne zaman açılacak? Threads Türkiye'de kullanıma kapandı mı, ne zaman açılacak? Sosyal medya platformlarına olan ilgi devam ediyor. Birbirinden farklı sosyal medya platformları geliştirilerek tanıtılırken son olarak Instagram ile bağlantılı olarak faaliyet gösteren Threads'ın Türkiye'de kullanıma kapatılıp kapatılmadığı merak edildi.
Turkcell 30. Yıl Hediyesi nasıl alınır, Turkcell ikiye katla nasıl yapılır? Turkcell 30. Yıl Hediyesi nasıl alınır, Turkcell ikiye katla nasıl yapılır? Milyonlarca abonesi bulunan GSM şirketlerinden Turkcell, 30. yılına özel hediye uygulamasını başlattığını duyurdu. Mobil operatörler arasında yer alan Turkcell 30. yılını kutlamak için 30. yıl hediye uygulamasını hayata geçirirken aboneler de bu uygulamadan nasıl yararlanacaklarını sorgulamaya başladı.
X yeni video platformu ile YouTube'a rakip olacak! X yeni video platformu ile YouTube'a rakip olacak! Teknoloji devi şirketler geliştirdiği uygulamalar ile karşı karşıya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Elon Musk tarafından satın alınan X şirketi yeni video izleme uygulamasının tanıtımını yaptı.
Threads kapandı mı? Threads çalışıyor mu? Threads kapandı mı? Threads çalışıyor mu? İnstagram'ın X benzeri olarak geçtiğimiz aylarda dünya genelinde kullanıma sunduğu uygulaması Threads Türk Rekabet Kurumuna takılmıştı. Kurumun aldığı karar ile uygulamanın geçici olarak Türkiye'de faaliyetlerini durduracağı ifade edilmişti.
Whatsapp'a ezber bozan özellik geliyor! İnternetsiz iletişim kurulabilecek Whatsapp'a ezber bozan özellik geliyor! İnternetsiz iletişim kurulabilecek Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından olan Whatsapp ezber bozan bir özelliğini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu özellik ile iletişimde kalmak için internet zorunluluğu ortadan kalkacak.
Mesajlarım kayboluyor derdine son! WhatsApp yazışmaları notlara ekleme özelliği üzerinde çalışıyor Mesajlarım kayboluyor derdine son! WhatsApp yazışmaları notlara ekleme özelliği üzerinde çalışıyor WhatsApp, milyonlarca kullanıcının işini kolaylaştıracak olan özelliği duyurdu. Yaptığı açıklamalarda artık mesajları notlara ekleme özelliğinin geleceğini ifade etti.
Instagram yeni özelliği ile kullanıcıları geçmişe götürecek! 'Dürtme' geri geliyor Instagram yeni özelliği ile kullanıcıları geçmişe götürecek! 'Dürtme' geri geliyor Mesajlaşma uygulamalarının atası olarak görülen MSN'in en bilindik özellikleri arasında dürtme yer almaktaydı. Ünlü bir yazılımcının paylaşımına göre bu özellik instagram uygulamasına gelecek.
WhatsApp kullanıcıları için yeni güncelleme üzerinde çalışıyor! Çevrimiçi listesi yolda WhatsApp kullanıcıları için yeni güncelleme üzerinde çalışıyor! Çevrimiçi listesi yolda Yapılan her güncelleme ile birlikte kullanıcılar için daha iyi bir deneyim imkanı sunan WhatsApp, bu defa çevrimiçi olanların listesinin görüleceği bir özellik üzerinde hazırlanıyor.
Giyilebilir teknoloji yaygınlaşıyor! JBL Akıllı gözlük işine girdi Giyilebilir teknoloji yaygınlaşıyor! JBL Akıllı gözlük işine girdi Dünya genelinde teknolojik gelişmeler hızlı bir şekilde yaşanmaya devam ediyor. Kendi içinde gelişen ürünlerin kullanım prensipleri de zaman içinde farklılaşıyor. Bu kapsamda JBL önemli bir ürün tanıtımı yaptı.
Rekabet Kurulu gerekçe gösterildi! Meta, Türkiye'de Threads uygulamasını kapatacak Rekabet Kurulu gerekçe gösterildi! Meta, Türkiye'de Threads uygulamasını kapatacak Gelişen teknoloji ile beraber hayatımıza giren sosyal medya platformlarına her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor. Son dönemde hayatımıza Instagram'ın bir uzantısı olarak giren Threads uygulamasının Türkiye'de erişime kapatılacağı duyuruldu.
Instagram kullanıcıları için duyuruldu! Yeni 2 özellik yolda Instagram kullanıcıları için duyuruldu! Yeni 2 özellik yolda Her geçen gün kullanıcılar için iyileştirme yapan Instagram, yaptığı açıklamalar ile yeni eklenen iki özelliğin daha kullanıma geçeceği belirtildi.
Instagram mesaj istekleri nasıl kapatılır? Instagram mesaj istekleri nasıl kapatılır? Teknolojinin gelişmesi ile beraber hayatımıza giren sosyal medya platformlarının milyarlarca kullanıcısı bulunuyor. Ülkemizde de yaygın olarak kullanılan Instagram uygulamasında tanımadığınız kişilerden mesaj istekleri de alınırken bu isteklerin gelmesinin nasıl engelleneceği de merak ediliyor. Haberankara.com okurları için Instagram mesaj isteklerinin nasıl kapatılacağına ilişkin bilgileri derledik