Teknoloji

Hızlı şarj aletlerini önemseyen kullanıcılar IOS 18’in yeni özelliğini sevecek Hızlı şarj aletlerini önemseyen kullanıcılar IOS 18’in yeni özelliğini sevecek Apple, geçtiğimiz günlerde WWDC 2024’te iOS 18 güncellemesini alacak telefonlar ve güncellemenin özellikleri duyurulmuştu. Yeni duyurulan bir özellik hızlı şarj aletlerini tercih eden kullanıcıları sevindirecek.
Yapay zekanın avantajları spor endüstrisini de etkileyecek Yapay zekanın avantajları spor endüstrisini de etkileyecek Yapay zeka teknolojilerinin avantaj ve katkılarının spor alanına ve endüstrisine de etki etmesi amaçlanıyor. Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Damla Özsoy, gelişen teknolojiyle yapay zekanın spordaki imkanları ve gelişimi artıracağını belirtti.
iOS 18 alacak telefonlar açıklandı! Güncelleme hangi telefonlara gelecek? iOS 18 alacak telefonlar açıklandı! Güncelleme hangi telefonlara gelecek? Teknoloji tutkunlarının her sene düzenli olarak takip ettikleri WWDC24 etkinliği dün yapıldı. Etkinlikte merakla beklenen iOS 18 güncellemesinin hangi telefonlara geleceğinin sorusu da yanıt buldu.
Huawei yeni tablet ve laptoplarını ülkemizde ön satışa sundu Huawei yeni tablet ve laptoplarını ülkemizde ön satışa sundu Ünlü teknoloji markaları yeni ürünler çıkararak kullanıcıların onlardan istediklerine cevap veriyor. Görücüye çıkan ürünler teknik özellikleri ile adlarından söz ettiriyor.
Virüs koruma devi halka açık uygulamalarla ilgili uyardı! Siber suç riskine karşı dikkat! Virüs koruma devi halka açık uygulamalarla ilgili uyardı! Siber suç riskine karşı dikkat! Dünyanın en iyi virüs koruma programlarından biri olan Kaspersky, halka açık uygulamalardaki hacker tehlikesiyle ilgili uyardı.
Sivas’taki bir gazi kendi ürettiği aygıt ve araçlarla teknoloji mühendislerine taş çıkartıyor Sivas’taki bir gazi kendi ürettiği aygıt ve araçlarla teknoloji mühendislerine taş çıkartıyor Sivas’ta bir terör operasyonunda gazi olan Bayram Uslu, geliştirdiği teknolojik aygıt ve araçlarla dikkat çeken, ve günümüzün teknoloji mühendislerine taş çıkartan buluşlara imza atıyor.
iPhone kullanıcıları iOS 18 güncellemesini beklemeye başladı iPhone kullanıcıları iOS 18 güncellemesini beklemeye başladı Akıllı telefonlar günlük hayatta insanları ayrılmaz bir parçası olmaya devam ediyor. Dev telefon markaları da çıkardığı güncellemeler ile yenilikçi özellikler sunuyor.
Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever'in uzay yolculuğu başlıyor! Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever'in uzay yolculuğu başlıyor! Ülkenin ilk astronotunu uzaya gönderilmesinin üstünden yaklaşık 4 ay geçmesinin ardından ikinci bir insanlı görev daha yapılacak. Merakla beklenen yolculuğun hazırlık süreci tamamlandı.
Yapay zekanın sesi Scarlet Johansson’a yüzde 98 oranında benzetildi Yapay zekanın sesi Scarlet Johansson’a yüzde 98 oranında benzetildi Popüler yapay zeka programlarından ChatGPT’nin “Sky’ adlı sesinin, Her filminde olduğu gibi yüzde 98 oranında Scarlett Johansson’a benzetildi.
Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu haberleşme uydusu Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başlıyor Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu haberleşme uydusu Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başlıyor Ülkemizin 1994 yılında başlayan uzaya uydu gönderme macerası aradan geçen 30 yıllık sürede gelişmeye devam etti. Bu konuda yatırımlarını sürdüren Türkiye Türksat 6A'yı uzaya göndermek için harekete geçti.
TÜBİTAK uzaya olan ilgiyi artıracak projeler hazırlıyor TÜBİTAK uzaya olan ilgiyi artıracak projeler hazırlıyor TÜBİTAK UZAY, son dönemdeki bilim ve teknoloji alanında gelişmelerle birlikte Türk halkının uzaya yönelik ilgisini artıracak projeler hazırlıyor.
Instagram atlanamayan reklam özelliğini devreye sokmaya hazırlanıyor! Instagram atlanamayan reklam özelliğini devreye sokmaya hazırlanıyor! Milyarlarca insanın kullandığı sosyal medya uygulamalarının en sevilmeyen özellikleri arasında kullanıcılara reklamlar izletmesi geliyor. İstemediği halde reklamlara maruz kalan kullanıcılar bu durumu farklı şekillerde çözmeye çalışıyor.