Teknoloji

Whatsapp yeni güncellemesi ile bir özelliği daha tarihe gömdü! Artık uygulamadan yapılabilecek Whatsapp yeni güncellemesi ile bir özelliği daha tarihe gömdü! Artık uygulamadan yapılabilecek Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp piyasaya ilk sürüldüğü dönemlerden itibaren yükselişini sürdürdü. Ülkemizde de milyonlarca kullanıcısı olan Whatsapp sık sık yayınladığı güncellemeler ile uygulamayı diri tutuyor.
Yapay zekada dev iş birliği! Apple ve Meta el sıkışmak üzere Yapay zekada dev iş birliği! Apple ve Meta el sıkışmak üzere Yapay zeka yarışında rekabet kadar ünlü şirketler iş birliği yapma yoluna da gidiyor. Bu ortaklıklar arasında en öne çıkansa Meta ve Apple arasındaki iş birliği oldu.
Vantilatör alırken nelere dikkat edilmeli, kaç watt olmalı? Vantilatör alırken nelere dikkat edilmeli, kaç watt olmalı? Sıcak havalarda vantilatör büyük bir kurtarıcı olduğu için yaz aylarının vazgeçilmezi oluyor. Vantilatör alacakların ise bazı noktalara dikkat etmesi gerekiyor.
Formula 1 yarışlarında yapay zeka dönemi başlayacak Formula 1 yarışlarında yapay zeka dönemi başlayacak Formula 1 yarışlarında yeni dönem başlıyor. Artık yarışlarda yapay zeka destekli yayınlar da devreye girecek.
Samsung Galaxy Z serisinin yeni modellerinin maketleri görücüye çıktı Samsung Galaxy Z serisinin yeni modellerinin maketleri görücüye çıktı Teknoloji dünyasının nabzını tutan markalardan Samsung’un Galaxy Z serisinin yeni çıkacak Fold 6 ve Flip 6 modellerinin maketleri tanıtım etkinliği öncesi görücüye çıktı.
Lenovo'dan film ve müzik tutkunları için sekiz hoparlörlü tablet geliyor Lenovo'dan film ve müzik tutkunları için sekiz hoparlörlü tablet geliyor Lenovo’nun yeni Tab Plus tableti, film izlemeyi ve müzik dinlemeyi seven kullanıcıların hoşuna gidecek bir özellik bulunduruyor. Okuyunca çok şaşıracaksınız.
Lise öğrencileri kalabalık arasında suçluları tespit edebilecek dron tasarladı Lise öğrencileri kalabalık arasında suçluları tespit edebilecek dron tasarladı Öğrenciler, kendi tasarladıkları dronu 3D yazıcı ile üretti. Öğrencilerin tasarladığı dron, suçluları tanıyıp polise bildirecek.
Elon Musk gelecekte telefon olmayacağını söyledi Elon Musk gelecekte telefon olmayacağını söyledi Amerikalı iş adamı ve girişimci Elon Musk sıra dışı açıklamalar yapmaya devam ediyor. Sosyal medyayı da sık kullanan Musk sahibi olduğu X aracılığıyla düşüncelerini paylaşıyor.
Youtube o kurnazlığı affetmedi! Türkiye üzerinden kullanılan abonelikler iptal edildi Youtube o kurnazlığı affetmedi! Türkiye üzerinden kullanılan abonelikler iptal edildi Dünya video paylaşım platformu devi Youtube, Premium abonelerindeki istikrarlılığı sürdürüyor. Bu kapsamda ülke dışı kullanılan Premium aboneliklerine acımadı.
Samsung Galaxy S24 FE uygun fiyat arayan kullanıcıları sevindirecek! Samsung Galaxy S24 FE uygun fiyat arayan kullanıcıları sevindirecek! Güney Koreli teknoloji markası Samsung’un merakla beklenen Galaxy S24 FE modeli hem düşük maliyetiyle hem de kamera özellikleriyle öne çıkıyor.
Yapay zeka yarışında o şirket Microsoft ve Apple'ı geride bıraktı! Yapay zeka yarışında o şirket Microsoft ve Apple'ı geride bıraktı! Yapay zekaya yönelik gelişmeler devam ederken şirketler arasındaki rekabet de kızıştı. İşte o şirketlerden biri yarışta bilişim devi Microfost’u geride bıraktı.
BMC’nin askeri araç sistemleri yurtdışında ilk kez sergileniyor BMC’nin askeri araç sistemleri yurtdışında ilk kez sergileniyor Dünyanın öncü savunma sanayi fuarlarından biri olan Eurosatory 2024’de BMC’nin askeri araç sistemleri yurtdışında ilk kez sergilenmeye başladı.