Teknoloji

Katalog suçlar nedir, kimleri kapsar, içeriği nelerdir? Katalog suçlar nedir, kimleri kapsar, içeriği nelerdir? Yeni güne damga vuran Türkiye'de Instagram'a erişim olayı yurt dışında da büyük ses getirdi. Sadece erişim engeli açıklanan fakat nedeni belirtilmeyen karar ile ilgili yeni bir bilgi daha geldi.
Twitter kapanacak mı, X erişimi engellenir mi? Twitter kapanacak mı, X erişimi engellenir mi? Instagram'a erişim engeli getirilmesiyle birlikte diğer sosyal ağlar merak konusu oldu. Bunlardan biri de Twitter (X) sosyal medya platformu olurken erişim engeli ile ilgili sorulara yanıt aranmaya başladı.
Instagram ne zaman açılacak? Neden açılmıyor, bilgilendirme yapıldı mı? Instagram ne zaman açılacak? Neden açılmıyor, bilgilendirme yapıldı mı? Sosyal medya uygulaması Instagram ile ilgili beklenmedik karar sabah saatlerinde gündem oldu. İnsanların olmazsa olmazı olan bu uygulamaya giremeyen kullanıcılar sorunun ne zaman çözüleceğini araştırmaya devam ediyor.
Instagram uygulaması Türkiye'de erişime kapatıldı! Instagram uygulaması Türkiye'de erişime kapatıldı! Dünyanın en çok kullanıcısı olan uygulamalarından Instagram ile ilgili sabah saatlerinde şok edici bir karar alındı. Instagram hesabına erişemeyen vatandaşlar tepkilerini diğer uygulamalar üzerinden gösterdi.
Skype'da reklam devri bitiyor! Skype'da reklam devri bitiyor! 20 yılı geçen bir süredir internet dünyasında yer alan Skype insanların oturdukları yerden birbirleri ile görüşmesini sağlıyor. Toplantı ve uzaktan görüşme gibi nedenlerden dolayı tercih edilen uygulamada önemli bir güncellemenin geleceği öğrenildi.
Twitch mobil uygulamasını güncelledi! Twitch mobil uygulamasını güncelledi! Son dönemlerde Kick uygulamasının ünlü yayıncıları kendi çatısı altına toplamasından dolayı zor günler geçiren Twitch önemli bir adım attı. Hataları olduğunu kabul ettiği mobil uygulamasında bir dizi değişiklik yapan Twitch'in kullanıcıları memnun edip edemeyeceği ilerleyen günlerde belli olacak.
25 Temmuz Twitter X çöktü mü, neden açılmıyor, fotoğraflar neden yüklenmiyor, sorun mu var? 25 Temmuz Twitter X çöktü mü, neden açılmıyor, fotoğraflar neden yüklenmiyor, sorun mu var? Twitter'da kullanıcılar erişim problemi yaşarken fotoğraf ve videoların yüklenmemesi nedeniyle araştırmalar başladı. 25 Temmuz tarihinde X (Twitter) sosyal medya platformunda yaşanan erişim sorunlarının kaynağı araştırılıyor.
Telefon tamircileri uyarıyor! Sıcaklarda cep telefonunuzu uzun süre şarjda bırakmayın Telefon tamircileri uyarıyor! Sıcaklarda cep telefonunuzu uzun süre şarjda bırakmayın Telefon tamircileri, aşırı sıcak havalarda cep telefonlarının uzun süre şarjda bırakılmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.
Televizyon ve Buzdolabı Modellerinde Yenilikçi Teknolojiler Televizyon ve Buzdolabı Modellerinde Yenilikçi Teknolojiler Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte ev ve ofis gibi alanlarda sıklıkla tercih edilen teknoloji cihazlarında da yenilikler görülmeye başlamıştır. Televizyon ve buzdolabı gibi cihazlar yüksek teknolojiyle donatılmıştır.
Yapay zeka teknolojisi veri gizliliği sorunlarını arttırıyor Yapay zeka teknolojisi veri gizliliği sorunlarını arttırıyor Yapay zeka teknolojisinin gelişmesi ile birlikte birçok alanda kolaylık sağlanırken, bazı problemler de ortaya çıkabiliyor. Bu problemlerden birisi de veri gizliliği oldu.
İyi kameralı telefon almak için neye dikkat etmeli? İyi kameralı telefon almak için neye dikkat etmeli? İyi kameralı telefon almak isteyen vatandaşların bazı detaylara dikkat etmesi gerekiyor.
Lenovo tablet kullanıcılarının o problemini çözecek! Aylarca dayanacak şarj özelliği geliyor Lenovo tablet kullanıcılarının o problemini çözecek! Aylarca dayanacak şarj özelliği geliyor Lenovo, Temmuz sonunda duyuracağı yeni tableti duyurmaya hazırlanırken en dikkat çekici özelliğinin aylarca dayanabilecek şarja sahip olması oldu.