Teknoloji

Apple'dan bir hamle daha! Güvenlik güncellemesini geri çekti Apple'dan bir hamle daha! Güvenlik güncellemesini geri çekti Pazartesi günü Apple, iPhone'lar için iOS 16.5.1 (a) ve Mac'ler için macOS 13.4.1 acil güvenlik güncellemesini devreye sokacağını açıklamıştı. Bunun ardından güncelleme geri çekildi.
Mesajlaşma uygulaması WhatsApp o özelliği kaldırıyor! Resmen duyurdu! Mesajlaşma uygulaması WhatsApp o özelliği kaldırıyor! Resmen duyurdu! Dünyanın en yaygın kullanılan haberleşme uygulaması olan WhatsApp, yine gündemde. Mesajlaşma uygulaması bu defa bir özelliğini kaldırma kararı aldı.
Twitter'dan yeni bir özellik daha! Sesli ve görüntülü görüşme özelliği geliyor Twitter'dan yeni bir özellik daha! Sesli ve görüntülü görüşme özelliği geliyor Twitter yeni bir özellik ile gündem oldu. Sesli ve görüntülü görüşme özelliği bundan böyle Twitter'da da bulunacak.
SAIC Motors Avrupa'ya giriş yapıyor! Elektrikli araç üretimi yapılacak! SAIC Motors Avrupa'ya giriş yapıyor! Elektrikli araç üretimi yapılacak! Çinli otomotiv üreticisi SAIC Motors, Avrupa'daki ilk üretim tesisini kurmak için çalışmalara başladı.
Turkcell hat sahipleri dikkat! Kullanıcılara mesaj gönderdi zam geldi Turkcell hat sahipleri dikkat! Kullanıcılara mesaj gönderdi zam geldi Türkiye'nin en büyük mobil operatör şirketlerinden birisi olan Turkcell hat sahipleri için flaş zam gelişmesi yaşanıyor.
Apple Vision Pro'nun detayları belli oldu! Randevu ile satılacak! Apple Vision Pro'nun detayları belli oldu! Randevu ile satılacak! Teknolojide dünya devi Apple'ın sanal gerçeklik gözlüğü Vision Pro'nun randevu ile satılacağı öğrenildi.
Xiaomi Mix Fold 3 için geri sayım başladı! Mix Fold 2’nin devamı olacak! Xiaomi Mix Fold 3 için geri sayım başladı! Mix Fold 2’nin devamı olacak! Xiaomi Mix Fold 2’nin devamı niteliğinde olacağı belirtilen Mix Fold 3 için geri sayım başlarken akıllı telefonun teknik özellikleri kısa süre önce ortaya çıktı.
2024 yılında Türkiye 5G'ye geçiş yapacak! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi 2024 yılında Türkiye 5G'ye geçiş yapacak! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5G hakkında açıklamalarda bulundu. Bunun ile birlikte Türkiye'nin 2024 yılında 5G'ye geçeceklerinin müjdesini verdi.
iPhone 15'in detayları paylaşılmaya devam ediyor! Renk detayları da belli oldu! iPhone 15'in detayları paylaşılmaya devam ediyor! Renk detayları da belli oldu! En çok tercih edilen teknoloji markalarının başında gelen teknoloji devi Apple'ın iPhone serisinde yer alan iPhone 15'in rengine dair yeni iddialar ortaya atıldı.
Galaxy M34 5G tanıtıldı! Telefonun özellikleri göz doldurdu Galaxy M34 5G tanıtıldı! Telefonun özellikleri göz doldurdu Samsung Galaxy M34 5G şimdiden alıcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Peki ama Samsung Galaxy M34 5G hangi özelliklere saihp?
Twitter'ın yeni sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor! Twitter'ın yeni sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor! Son günlerin en çok tartışılan ismi Twitter yeni özelliğini test ediyor.
Twitter'ın en büyük rakibi Threads 70 milyon kullanıcıyı aştı! Twitter'ın en büyük rakibi Threads 70 milyon kullanıcıyı aştı! Teknoloji devi Meta'nın geliştirdiği sosyal medya devi Twitter'a rakip uygulama Threads 70 milyon kullanıcıyı aştı.