Teknoloji

WhatsApp yeni bir özelliğini daha duyurdu! Artık numara kaydetmeye son! WhatsApp yeni bir özelliğini daha duyurdu! Artık numara kaydetmeye son! WhatsApp bir yeni özelliğini daha açıkladı. Bu özellik sayesinde artık kullanıcı numarayı kaydetmeden uygulama üzerinden arama yapılabilecek ve sohbet başlatabilecek.
WhatsApp'ta yeni dönem! Telefon olmadan WhatsApp kullanabilmek artık mümkün! WhatsApp'ta yeni dönem! Telefon olmadan WhatsApp kullanabilmek artık mümkün! Akıllı saatlere Whatsapp uygulaması geldi. Böylelikle telefonunuza ihtiyaç duymadan da WhatsApp'ı kullanabileceksiniz.
Zam furyası devam ediyor! Bir zam da YouTube kullanıcılarına! Zam furyası devam ediyor! Bir zam da YouTube kullanıcılarına! Dünyaca ünlü video paylaşım platformu YouTube, YouTube Premium hizmetine zam kararı aldı.
Mesajlaşanlar dikkat!  Yeni emojiler yolda! Mesajlaşanlar dikkat! Yeni emojiler yolda! Sosyal medyada hayatımızın bir parçası haline gelen emojilere yenileri ekleniyor.
Twitter'a rakip oldu denilen Threads kan kaybetmeye devam ediyor!  Son günlerin en dibini gördü! Twitter'a rakip oldu denilen Threads kan kaybetmeye devam ediyor! Son günlerin en dibini gördü! Teknoloji devi Meta'nın geliştirdiği Threads son günlerin en düşüşte olan ismi...
TSK'nın ilk uzun menzilli milli erken ihbar radar sistemi ne işe yarıyor? TSK'nın ilk uzun menzilli milli erken ihbar radar sistemi ne işe yarıyor? ERALP Türkiye'nin ilk uzun menzilli milli radarıdır. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterine girmeye hazırlanıyor.
iPhone'lara ikinci Face ID eklemenin yolları! Adım adım açıklandı! iPhone'lara ikinci Face ID eklemenin yolları! Adım adım açıklandı! iPhone'larına başka bir Face ID eklemek isteyen kişiler bunu nasıl yapacaklarını merak ediyor. Peki ama iPhone'lara nasıl başka bir Face ID eklenir?
YouTube keşfedilmemiş özelliği ile gündem oldu! Ses patlamaları artık tarih oluyor YouTube keşfedilmemiş özelliği ile gündem oldu! Ses patlamaları artık tarih oluyor Dünyaca ünlü video paylaşım platformu YouTube'da bazı kullanıcıların, ilerleyen günlerde videolarının sesi daha tutarlı bir seviyede olacak.
Suya düşmüş bir iPhone'unuz varsa endişelenmeyin! Suyu çıkarmanın 3 yolu! Suya düşmüş bir iPhone'unuz varsa endişelenmeyin! Suyu çıkarmanın 3 yolu! Birçok telefon kullanıcısı telefonuna su kaçtıktan sonra ne yapacağını merak ediyor. Suya düşmüş bir iPhone'unuz varsa 3 teknik ile suyu çıkarabilirsiniz.
2007 model jelatini açılmayan ilk iPhone rekor fiyata alıcısını buldu! 2007 model jelatini açılmayan ilk iPhone rekor fiyata alıcısını buldu! Apple markasının 2007 yılında piyasaya sürdüğü ilk iPhone modeli çıkarıldığı açık artırmada 158 bin 644 dolara alıcı buldu.
Apple'ın en başarılı ürünü 190 bin 372 dolara satıldı! Apple'ın en başarılı ürünü 190 bin 372 dolara satıldı! 2007 model bir Apple iPhone, açık artırma ile 190 bin 372 dolara satıldı. Telefon ilgi üstüne ilgi gördü. Birçok kişiden teklif geldi.
Meta'dan Avrupa'da yaşayanlara büyük şok! Artık VPN erişimi yok! Meta'dan Avrupa'da yaşayanlara büyük şok! Artık VPN erişimi yok! Teknoloji devi Meta, AB'de yaşayan birçok kullanıcının uygulamaya VPN ile girişini engelledi.