Teknoloji

Veri Güvenliği ve Özel Hayatın Korunması! Akıllı Cihazlarla İlgili Endişeler Veri Güvenliği ve Özel Hayatın Korunması! Akıllı Cihazlarla İlgili Endişeler Akıllı cihazlar hayatımıza konfor getirirken, veri güvenliği ve özel hayat koruma endişelerini de beraberinde getiriyor. Kullanıcı bilinçliliği ve şeffaf önlemler, akıllı cihazların güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlamak için kritik bir rol oynuyor.
2023 Enerjim Sensin Hızlandırma Programı başvuruları Başladı! 2023 Enerjim Sensin Hızlandırma Programı başvuruları Başladı! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) koordinatörlüğünde, Enerjim Sensin Hızlandırma Programı'na 2023 yılı başvuru süreci başladı.
iPhone ekranını Android TV'ye yansıtmak artık mümkün! Madde madde sıralandı! iPhone ekranını Android TV'ye yansıtmak artık mümkün! Madde madde sıralandı! iPhone'ların ekranını Android destekli akıllı televizyonlara nasıl yansıtılacağı merak edilirken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi. Yansıtma yolları madde madde açıklandı.
Mesajlarım silindi diye korkmayın! iPhone'da silinen metin mesajlarınızı kurtarmak artık mümkün! Mesajlarım silindi diye korkmayın! iPhone'da silinen metin mesajlarınızı kurtarmak artık mümkün! iPhone'da yanlışlıkla sildiğiniz mesajları kurtarmanın yolları artık mümkün. Bunun ile birlikte 6 farklı yolu kullanarak mesajları rahatlıkla getirebileceksiniz.
40 milyon hat için son uyarı: O tarihe kadar değişmezse kullanılamayacak 40 milyon hat için son uyarı: O tarihe kadar değişmezse kullanılamayacak Milyonlar için telefon operatör şirketlerinden ilk bilgiler gelmeye başladı. 40 milyon hat sahibine uyarı geldi.
Küresel teknoloji devi iflas tehdidi altında! Milyonlarca evde cihazları var Küresel teknoloji devi iflas tehdidi altında! Milyonlarca evde cihazları var Tüm dünyada yaşanan ekonomik kriz, Japonya'yı da etkilemeye devam ediyor. Dünyaca ünlü teknoloji devi, ekonomik krizle mücadele etmeye çalışıyor.
İçerik oluşturucular bu haber sizi ilgilendiriyor! Twitter'dan nasıl para kazanabilirim? İçerik oluşturucular bu haber sizi ilgilendiriyor! Twitter'dan nasıl para kazanabilirim? Twitter (X) birçok alanda yeniliğe gitti. Peki ama içerik oluşturucular Twitter'dan nasıl para kazanacak? Bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.
Geleceğin internet teknolojilerine adım atın, yenilikler sizi bekliyor! Geleceğin internet teknolojilerine adım atın, yenilikler sizi bekliyor! Teknolojinin sürekli olarak gelişmesi ile birlikte, internet dünyası da devamlı olarak dönüşüyor. İnternet sektörü de artık hız, güvenlik ve bağlantı özellikleri ile farklılaşmakta.
WhatsApp yeni özelliğini duyurdu! Anlık video mesaj özelliği geliyor! WhatsApp yeni özelliğini duyurdu! Anlık video mesaj özelliği geliyor! WhatsApp yeni bir özelliğini daha açıkladı. En çok mesajlaşma uygulaması WhatsApp, anlık video mesaj özelliğinin detaylarını paylaştı.
Gürgençler Airpods Pro hediye ediyor! Okula dönüş kampanyası Gürgençler Airpods Pro hediye ediyor! Okula dönüş kampanyası Gürgençler, Okula Dönüş Kampanyası kapsamında ile tüm üniversite öğrencilerine yüzde 8 indirim ve kampanya süresi boyunca yapılacak olan satın alımlarda 1. Nesil AirPods Pro kablosuz kulaklığı da hediye ediyor.
Teknoloji çağının yeni hastalığı! Ekran bağımlılığı Teknoloji çağının yeni hastalığı! Ekran bağımlılığı Dijital Çağ'da çok sık rastlanılan toplum sorunlarından birisi olan ekran bağımlılığından, çocukların yanı sıra yetişkinler de etkilenmekteler.
Bilim adamlaI öyle bir şey keşfetti ki yaşlanmak çok yakında tarihe karışabilir! Bilim adamlaI öyle bir şey keşfetti ki yaşlanmak çok yakında tarihe karışabilir! İnsanlık tarihinin en kaçınılmaz sonuçlarından birisi olan yaşlanmanın artık tarihin tozlu sayfalara karışıyor olabileceğini biliyor muydunuz?