Teknoloji

iPhone kullanıcıları için büyük haber! Artık Google Mesajlar da kullanılabilecek iPhone kullanıcıları için büyük haber! Artık Google Mesajlar da kullanılabilecek Apple kullanıcıları için RCS entegrasyonu sonunda gerçekleşiyor. Beeper Uygulaması İle iPhone'larda Google Mesajlar Kullanımı Mümkün
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Gökyüzüne Türk'ün imzasını atmaya devam edeceğiz! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Gökyüzüne Türk'ün imzasını atmaya devam edeceğiz! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "TEKNOFEST'e gelen milyonları sadece yüksek teknolojiye olan ilgiyle açıklamak mümkün değil. Bu ancak Türk milletinin yüreğindeki tam bağımsızlık sevdasıyla açıklanabilir." dedi.
Türksat’tan, Dünya Motokros Şampiyonası’na iletişim desteği! Türksat’tan, Dünya Motokros Şampiyonası’na iletişim desteği! Cumhurbaşkanlığı himayesinde 31 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek Dünya Motokros (MXGP) Şampiyonası ve Afyon Motosiklet Festivali, Türksat’ın iletişim desteğiyle tüm dünyada yayımlanacak.
Elektrikli araçlarda şarj soketi için 2053 hedefi 38 bin! Elektrikli araçlarda şarj soketi için 2053 hedefi 38 bin! 2023 yılında 3 bin 378 olan elektrikli araç şarj soket sayısının 2053'te 37 bin 946'ya, elektrikli araçlardaki elektrik talebinin 2,6 gigavattan 64,46 gigavata çıkarılması hedefleniyor.
Ankara'da Lise öğrencisi, beyindeki elektriksel hareketleri ölçen EEG başlığını yerli üretmek için şirket kurdu! Ankara'da Lise öğrencisi, beyindeki elektriksel hareketleri ölçen EEG başlığını yerli üretmek için şirket kurdu! Teknopark Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Mehmet Ensar Çalışan, beyindeki elektriksel hareketleri ölçmede kullanılan elektroensefalografi başlığını yerli imkanlarla üretmek için şirket kurdu.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı haziranda 1249 yatırım teşvik belgesi verdi! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı haziranda 1249 yatırım teşvik belgesi verdi! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, haziranda 1249 yatırım teşvik belgesi düzenledi.
WhatsApp kullanıcılarına büyük bir güncelleme geliyor! WhatsApp kullanıcılarına büyük bir güncelleme geliyor! WhatsApp, iOS sürümünde radikal bir değişikliğe gidiyor. Ayarlar sayfası tamamen kaldırılıyor ve yerine "Sen (You)" sayfası geliyor.
Elon Musk'un X Platformunda ilginç değişiklik! Engelleme özelliği kaldırılıyor Elon Musk'un X Platformunda ilginç değişiklik! Engelleme özelliği kaldırılıyor Elon Musk'ın X platformunda engelleme özelliğini kaldırma kararı, kullanıcıların güvenlik endişelerine neden oldu ve tartışmalara yol açtı. Musk, ifade özgürlüğü savunusu yaparken, platformunun içerik denetimine yönelik eleştirilere maruz kaldı.
Ankara'da IMAX sinema salonu var mı, nerede ve fiyatları neler? Ankara'da IMAX sinema salonu var mı, nerede ve fiyatları neler? Başkent Ankara'da son dönemlerde sinema sektöründe fark yaratan teknoloji olan IMAX deneyimi, Ankara'da yaşamak isteyen vatandaşlar için merak konusu olmaktaydı. Peki Ankara'da IMAX sinema deneyimini nerede yaşayabiliriz? Sizler için derledik...
WhatsApp, yapay zeka ile çıkartma oluşturma özelliğini test ediyor! WhatsApp, yapay zeka ile çıkartma oluşturma özelliğini test ediyor! WhatsApp, kullanıcılarının istedikleri kısa metinleri temel alarak yapay zeka destekli çıkartmalar oluşturmasını sağlayan yeni bir özelliği test ediyor. Bu gelişmeyle birlikte, yapay zeka tarafından üretilen çıkartmalar artık kullanıcılara sunulabilecek.
Türkiye'de tasarlanan elektrikli araç MUSOSHİ'yi keşfedin! Türkiye'de tasarlanan elektrikli araç MUSOSHİ'yi keşfedin! Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren SGN Lojistik Yatırım, çevre dostu taşımacılığa önemli bir katkı sunmak amacıyla elektrikli araç MUSOSHI'yi tasarlayarak üretti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi başvurularını almaya başladı! Ankara Büyükşehir Belediyesi Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi başvurularını almaya başladı! Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden duyurular yayımlamaya devam ediyor. Ankara'ya dair pek çok duyurunun yer verildiği sitede Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi başvurularının başladığı bildirildi.