Teknoloji

1 Eylül'den itibaren WhatsApp bazı telefonlarda açılmayacak 1 Eylül'den itibaren WhatsApp bazı telefonlarda açılmayacak Çağımızın en sık kullanılan mesajlaşma uygulamaları arasında yerini alan WhatsApp'ın bazı telefonlarda çalışmayacağı öğrenildi. 1 Eylül Pazar gününden itibaren WhatsApp'ın çalışmayacağı telefonların listesi açıklandı.
Epic Games’in bu hafta ücretsiz vereceği oyunlar belli oldu Epic Games’in bu hafta ücretsiz vereceği oyunlar belli oldu Her hafta ücretsiz oyun vermeye devam eden Epic Games Store’nin bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu.
Roblox açıldı mı, ne zaman açılacak? Roblox açıldı mı, ne zaman açılacak? Roblox'a giriş yapamayanlar bunun nedenini sorgularken BTK, oyun platformu Roblox'a çocuk istismarına yönelik içerikler nedeniyle erişim engeli getirildiği açıkladı. Erişim engeli ile beraber Roblox'un ne zaman erişime açılacağı araştırma konusu oldu.
Whatsapp sohbetlerinde yeni dönem! Tema rengi değişebilecek Whatsapp sohbetlerinde yeni dönem! Tema rengi değişebilecek Teknoloji dünyasında sık sık uygulamaların çeşitli güncellemeler yapacağına dair haberler yer alıyor. Özellikle global sosyal medya uygulamalarının yaptığı değişiklikler geniş bir kesime hitap etmesi nedeniyle yakından takip ediliyor.
iPhone 16 resmi tanıtımı yapılmadan görüldü! Teknoloji dünyası ayağa kalktı iPhone 16 resmi tanıtımı yapılmadan görüldü! Teknoloji dünyası ayağa kalktı Her sene telefon çıkarması ile gündeme gelen fakat her zaman beklentileri üst seviyede tutan Apple'dan gelecek bilgiler yakından takip ediliyor. Telefon dünyasına Iphone serisini armağan eden şirketten önce paylaşılan bir görsel ise internet dünyasında kısa sürede gündem oldu.
Ankara Kalkınma Ajansı’nın Yeşil Yaka Programı başvuruları başladı Ankara Kalkınma Ajansı’nın Yeşil Yaka Programı başvuruları başladı Ankara Kalkınma Ajansı’nın başlattığı Yeşil Yaka Programı’nın başvuruları başladı. Programın detayları ve başvuruları bilgileri merak edilirken detayları derledik.
Bir neslin çocukluğuna damga vurmuştu: Metin 2 oyunu kapanacak Bir neslin çocukluğuna damga vurmuştu: Metin 2 oyunu kapanacak 2000'li yılların başında bilgisayar oyunu olarak hayatımıza giren ve dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan oyundan üzücü haber geldi. Zaman içinde giderek kan kaybı yaşayan oyun kalıcı olarak faaliyetlerini sonlandıracağını açıkladı.
Telegram kapanıyor mu, erişim engeli mi gelecek? Kritik iddia geldi Telegram kapanıyor mu, erişim engeli mi gelecek? Kritik iddia geldi Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan Telegram ile ilgili bugün ciddi bir iddia ortaya atıldı. Son dönemde peş peşe uygulamaların erişime engellendiği ülkemizde bu uygulamaya da benzer bir hamle gelebilme ihtimali olduğu öğrenildi.
Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Erişim engelini kaldıracağız Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Erişim engelini kaldıracağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engeli devam eden Instagram platformuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, Instagram'ın sahibi Meta platformuyla birçok konuda anlaşmaya varıldığını açıklayarak platformu erişime açacaklarını duyurdu.
Bakan Uraloğlu'ndan bir Instagram açıklaması daha: Gerçekten çözülsün istiyoruz Bakan Uraloğlu'ndan bir Instagram açıklaması daha: Gerçekten çözülsün istiyoruz Birinci haftasını tamamlayan Instagram'a erişim engeli gündemdeki tazeliğini koruyor. Yakın zamanda Instagram ve ardından Roblox'un Türkiye'de kullanım dışı kalması sonrasında Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun açıklamaları yakından takip edilmeye başlandı.
Bakan Ersoy'dan Instagram hakkında: Kısa sürede çözülür diye umut ediyorum Bakan Ersoy'dan Instagram hakkında: Kısa sürede çözülür diye umut ediyorum Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, katıldığı bir televizyon kanalının canlı yayınında gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Instragram'a getirilen erişim engeli ile ilgili de konuşan Bakan Ersoy, kısa sürede çözüm mesajı verdi.
Roblox kapatıldı mı, çöktü mü, neden açılmıyor, BTK Roblox'a erişim engeli mi getirdi? Roblox kapatıldı mı, çöktü mü, neden açılmıyor, BTK Roblox'a erişim engeli mi getirdi? Çevrimiçi bir oyun platformu olan Roblox'a giriş yapamayan kullanıcılar, Roblox'a erişim engeli getirilip getirilmediğini öğrenmek istiyor. Roblox hakkında merak edilenler artarken konuyla ilgili BTK'nın açıklamaları sorgulanıyor.