Teknoloji

PlayStation Plus üyelerine kötü haber PlayStation Plus üyelerine kötü haber Dünyanın en büyük teknoloji devi olan Sony, ürettiği oyun PlayStation oyun konsolu abonelik ücretleriyle beraber zam geldi.
Samsung kullanıcıları dikkat! Note serisi piyasadan çekiliyor Samsung kullanıcıları dikkat! Note serisi piyasadan çekiliyor Samsung'un bir dönem çokça tercih edilen iki telefonu Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus'tan kullanıcılarına kötü haber geldi.
iPhone 14 ile iPhone 15 karşılaştırması! Hangisi daha iyi, beklemeye değer mi? iPhone 14 ile iPhone 15 karşılaştırması! Hangisi daha iyi, beklemeye değer mi? 1 hafta sonra tanıtılması beklenen yeni iPhone 15 serisinin meraklıları için bir önceki seride yer alan iPhone 14 ve yeni iPhone 15 modelleri arasında karşılaştırma yaptık. Böylece model yükseltmeye gerek duyulur mu? Sizler için derledik...
Huawei P60 Pro serisi satış rekorları kırması bekleniyor Huawei P60 Pro serisi satış rekorları kırması bekleniyor Geçtiğimiz hafta Huawei tarafından tanıtılan Mate 60 ve Mate 60 Pro dış pazarlarda beklentilerin üzerinde satıldı. Son zamanların merak uyandıran telefonu satış rekorları kırabilir.
İPhone 15'in fiyat listesi sızdırıldı ! İste cep yakan o fiyat İPhone 15'in fiyat listesi sızdırıldı ! İste cep yakan o fiyat Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple'ın merakla beklenen İPhone 15 modelinin tanıtılmasına sayılı günler kaldı. Tanıtımına az bir zaman kala fiyat listesi sızdırılan İPhone 15'in Türkiye'deki fiyatı dudak uçuklattı.
Ankaralı öğrenciler müjde! Fiyat performans ürünü bu telefon Türkiye'de üretiliyor Ankaralı öğrenciler müjde! Fiyat performans ürünü bu telefon Türkiye'de üretiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaadi olan ve sadece Türkiye'de üretilen telefon modelleri için geçerli olan kararda birçok öğrencinin vergisiz alacağı ve düşünüp kararsız kaldığı süre zarfında piyasada gözden kaçırılan bir model bulunuyor.
Beklenen gün geldi! Xiaomi 13T Pro, 16 Eylül'de geliyor: İşte detayları.. Beklenen gün geldi! Xiaomi 13T Pro, 16 Eylül'de geliyor: İşte detayları.. Türkiye'nin önde gelen firmalarından Xiaomi'den beklenen sızıntı gerçekleşti. 16 Eylül'de tanıtılması beklenen Xiaomi 13T Pro' ya ait tüm detaylar ortaya çıktı.
Türkiyede üretilen milyonlarca vatandaşın ilgisini çeken Xiaomi Redmi 12 satışa çıktı! Türkiyede üretilen milyonlarca vatandaşın ilgisini çeken Xiaomi Redmi 12 satışa çıktı! Milyonlarca kişinin beklediği Türkiye'de üretilen Xiaomi Redmi 12 modeli, 1 Eylül'de satışa çıktı. Xiaomi Redmi 12, yüksek performans ve uygun fiyatıyla raflarda yerini aldı.
Apple'ın iPhone 15 lansmanı! Kötü haberler mi geliyor? Apple'ın iPhone 15 lansmanı! Kötü haberler mi geliyor? Apple, yeni ürünlerini tanıtacağı merakla beklenen iPhone 15 etkinliği için tarihini açıkladı: 12 Eylül. Ancak, bu etkinlik bazı iPhone hayranlarını hayal kırıklığına uğratabilir gibi görünüyor.
TEKNOFEST, heyecan dolu son gün etkinlikleriyle devam ediyor! TEKNOFEST, heyecan dolu son gün etkinlikleriyle devam ediyor! Türkiye'nin ve dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TKNOFEST, beşinci ve son gününde unutulmaz aktiviteler, yarışmalar ve nefes kesen hava gösterileriyle ziyaretçilerine veda ediyor.
Depremzedelerden büyük başarı! TEKNOFEST birincileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ödüllerini aldı Depremzedelerden büyük başarı! TEKNOFEST birincileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ödüllerini aldı Gaziantep Üniversitesi öğrencileri, Kahramanmaraş depreminin yaşandığı zorlu şartlara rağmen TEKNOFEST'te birincilik ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldılar.
Trendyol, TEKNOFEST'te teknoloji ve sanatı buluşturuyor! Trendyol, TEKNOFEST'te teknoloji ve sanatı buluşturuyor! Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları kapsamında İstanbul'dan sonra bu kez de Ankara'da düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e katıldı.