Teknoloji

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, genişbant internet abone sayısının 93,1 milyona ulaştığını açıkladı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, genişbant internet abone sayısının 93,1 milyona ulaştığını açıkladı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, genişbant internet abone sayısının 93,1 milyona ulaştığını açıkladı. Bakan Uraloğlu'nun yılın ilk altı ayı için yaptığı değerlendirme dikkati çekti.
iPhone 15 Pro'lar ısınma sorunuyla gündemden düşmüyor! Batarya ömrü kısalıyor! iPhone 15 Pro'lar ısınma sorunuyla gündemden düşmüyor! Batarya ömrü kısalıyor! Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modelleri, yüksek performansı ve yenilikçi özellikleriyle dikkat çekiyor. Ancak bu modeller, aşırı ısınma sorunuyla da gündemde.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı E-Spor Merkezi'ni hizmete açtı! Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı E-Spor Merkezi'ni hizmete açtı! Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlere dijital dünya teknolojilerini yakından takip edebilmeleri ve kendilerini geliştirerek proje üretmeleri için e-spor merkezlerini hayata geçirmeye devam ediyor.
Ayıp olmasın devri bitti! Artık herkes kendine WhatsApp'tan kanal açabilecek Ayıp olmasın devri bitti! Artık herkes kendine WhatsApp'tan kanal açabilecek Dünyanın en çok kullandığı mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kısa bir süre önce kullanıma sunduğu Kanallar özelliğini genişletiyor. Artık tüm kullanıcıları kendine özel kanal kurabilecek.
Google'ın 25. Doğum Günü kutlanıyor! Google ne zaman, hangi tarihte kuruldu, doodle nedir? Google'ın 25. Doğum Günü kutlanıyor! Google ne zaman, hangi tarihte kuruldu, doodle nedir? Milyarlarca insanın kullandığı küresel arama motoru Google, kuruluşunun 25'nci yılını kutluyor. Google'ın doğun günü olması nedeniyle pek çok vatandaş da merak ettiği sorulara yanıt aramaya başladı. Google'ın kuruluşu ile ilgili merak edilenleri derledik.
Redmi Note 13 Pro satışa sunuldu! Yeni özellikleri kafa karıştırıyor Redmi Note 13 Pro satışa sunuldu! Yeni özellikleri kafa karıştırıyor Redmi Note serisi yeni modeline kavuştu. Çin'de tanıtımı yapılan telefona daha satışa çıkmadan talepler gelmeye başladı.
Son 6 yılda batan telefon markalarını duyunca çok şaşıracaksınız Son 6 yılda batan telefon markalarını duyunca çok şaşıracaksınız Son yıllarda akıllı telefon piyasalarında yaşanan rekabet, birçok markanın batmasına neden oldu. Telefon piyasasındaki büyüme ise sadece bir kaç marka arasında yaşanıyor.
Samsung Galaxy Buds FE’nin özellikleri ve fiyatı sızdırıldı Samsung Galaxy Buds FE’nin özellikleri ve fiyatı sızdırıldı Güney Koreli şirket Samsung’un yeni kablosuz bluetooth kulaklığı “Galaxy Buds FE” modelinin özellikleri ve fiyatı sızdırıldı.
Xiaomi 14 Ultra'nın özellikleri sızdırıldı! Mobil fotoğrafçılık yolda Xiaomi 14 Ultra'nın özellikleri sızdırıldı! Mobil fotoğrafçılık yolda Dünya'nın önde gelen telefon şirketlerinden olan Xiaomi, piyasaya sürecek yeni cihazıyla adından çok söz ettirecek. 2024 te pazara çıkacak olan telefon serisinin Amiral Gemisi olarak adlandırılacak.
İPhone 15'e güçlü bir rakip geliyor! Kamerası Apple'a taş çıkaracak İPhone 15'e güçlü bir rakip geliyor! Kamerası Apple'a taş çıkaracak Kasım ayı içerisinde çıkış yapması beklenen Vivo X100 serisinin çıkması bekleniyor. Yeni çıkacak olan cihazın Dimensity 9300 işlemci birimiyle iPhone 15 Pro serisinin en önemli rakibi olacak.
Apple, iPhone 14 Pro Max ve iPhone 14 Pro üretimini durdurdu! Apple, iPhone 14 Pro Max ve iPhone 14 Pro üretimini durdurdu! Apple, geçenlerde düzenlediği Wonderlust adlı etkinliği ile yeni serisi iPhone 15 serisi ve diğer yeni ürünlerini tanıtmıştı. Bu lansman, yeni ürünlerin piyasaya sürülmesiyle birlikte eski modellere veda etme anlamına gelmişti.
Yeni iPhone 15 serisinin batarya kapasiteleri sızdırıldı! Yeni iPhone 15 serisinin batarya kapasiteleri sızdırıldı! Apple'ın son etkinliğinde tanıttığı iPhone 15 serisi, teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Ancak, bu yeni modellerin batarya kapasiteleri konusunda Apple'ın sessiz kalması dikkat çekmişti.