Teknoloji

Akıllı telefonların şarj ömrü 1 aya çıkıyor! Yeni çip yolda Akıllı telefonların şarj ömrü 1 aya çıkıyor! Yeni çip yolda Cambridge Üniversitesi, akıllı telefonların şarj ömrünü uzatacak bir proje üzerinde çalışıyor. Geliştirilen çip sayesinde artık telefonların şarjı tel dolumla bir ay gidebilecek.
2023'te akıllı telefon pazarının şampiyonu belli oldu! 2023'te akıllı telefon pazarının şampiyonu belli oldu! Tüm dünyada telefon pazarlarında büyük markaların savaşı devam ederken bu yılın şampiyonu belli oldu. Markalar her geçen gün yeni model çıkarırken yayınlanan rapor lider markayı gözler önüne serdi.
Gerçek Squid Game için tarih verildi! Büyük ödül 4.5 milyon dolar Gerçek Squid Game için tarih verildi! Büyük ödül 4.5 milyon dolar Netflix'de 2021 yılında izlenme rekorları çıkan Squid Game'in 2. sezonu beklenirken gerçek Squid Game için tarih verildi. Büyük ödül 4.5 milyon dolar.
Xiaomi 14 Pro'nun tasarımı sızdırıldı Xiaomi 14 Pro'nun tasarımı sızdırıldı Milyonlarca kişinin merakla beklediği Xiaomi 14 Pro'nın geçtiğimiz günlerde Ekim ayının sonunda geleceği haberi çıkmıştı.
Gençlerin yarısından fazlası bu telefon markasını seçiyor! Z kuşağı şirketin cebini dolduruyor Gençlerin yarısından fazlası bu telefon markasını seçiyor! Z kuşağı şirketin cebini dolduruyor Pahalı demeden daha çıktığı gün yok satan İPhone'lar, Android cihazlara göre çok daha fazla kullanıcıya sahip. Günümüz gençlerinin yarısından fazlası İPhone kullanıyor. Peki neden?
Resmi Gazete'de AZ ÖNCE yayımlandı! 1 yıl boyunca yapmayanlar dikkat anında silinecek Resmi Gazete'de AZ ÖNCE yayımlandı! 1 yıl boyunca yapmayanlar dikkat anında silinecek Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararları, tebliğler, atamalar ve yönetmelik değişiklikleri yayımlanmaya devam ediyor. Bu çerçevede 12 Ekim tarihi ile yayımlanan bir yönetmelik daha dikkati çekti.
Bu telefon çok can yakacak! Redmi Note 13 Pro+ dünyaya açılıyor Bu telefon çok can yakacak! Redmi Note 13 Pro+ dünyaya açılıyor Redmi Note 13 Pro+ Çin'den sonra şimdide küresel çapta çıkış yapmaya hazırlanıyor.
MASAK'ın açılımı nedir, ne demek, ne anlama geliyor, görevleri nelerdir? MASAK'ın açılımı nedir, ne demek, ne anlama geliyor, görevleri nelerdir? MASAK'ın ortaya çıkardığı raporlarla gündem olması ile beraber MASAK'ın ne görev yaptığı merak edildi. MASAK'ın anlamı merak edilirken detayları derledik.
Ankara Büyükşehir Belediyesi NASA Space Apps Challenge etkinliğine ev sahipliği yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi NASA Space Apps Challenge etkinliğine ev sahipliği yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi, dijital teknolojiyi tanımak ve kendini geliştirmek isteyen gençlere destek olmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu çerçevede gençlerin bir araya geldiği etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.
iPhone 15 Pro Max Pil Testi ile S23 Ultra’yi Geçebiliyor mu? iPhone 15 Pro Max Pil Testi ile S23 Ultra’yi Geçebiliyor mu? 2023 yılının sonlarına doğru yaklaşırken, birçok yeni cihazın piyasaya çıkması ile birlikte yeni nesil akıllı telefonların pil performansları da merak konusu olmaya başladı.
Galaxy S24 Ultra'nın kamera özellikleri açıklandı Galaxy S24 Ultra'nın kamera özellikleri açıklandı Telefon konusunda bir dünya markası olan Samsung yeni modeliyle yine adından söz ettirecek. Yeni çıkacak telefon modelinin kamera özellikleri kullanıcılarının kafasını karıştırıyor.
Elon Musk'ın 44 Milyar Dolara Satın aldığı Twitter'ın Bugünkü Değeri Belli Oldu Elon Musk'ın 44 Milyar Dolara Satın aldığı Twitter'ın Bugünkü Değeri Belli Oldu Dünya'nın en çok tercih edilen sosyal medya platformu X iflasın eşiğine geldi. Son zamanlarda sosyal medyada dolaşan haberlere göre X'in artık reklam alamadığı ve tercih edilmedi yönündeydi.