Teknoloji

Vergisiz alınabilecek telefon markalarını bakanlık yayımladı! Vergisiz alınabilecek telefon markalarını bakanlık yayımladı! Üniversite öğrencileri için verilmek üzere duyurulan vergisiz bilgisayar ve telefon desteği hakkında merak edilenler artarken markalar netleşti.
Apple yeni MacBook’larda beklenen siyah rengi getirdi Apple yeni MacBook’larda beklenen siyah rengi getirdi Dünya çapında en çok kullanılan marka olan Apple MacBook serisi ile birlikte kullanıcıların merakla beklediği siyah rengi de getirdi.
iMac ve MacBook Pro modellerinin Türkiye fiyatları yayımlandı! iMac ve MacBook Pro modellerinin Türkiye fiyatları yayımlandı! Uzun süredir teknoloji severler tarafından merak içinde beklenen Apple iMac ve MacBook modellerinin Türkiye fiyatları belli oldu.
Xiaomi sınırlarını aşıyor! Akıllı Sıcaklık Kontrolü ve Enerji Tasarruflu Yenilikçi Battaniye Xiaomi sınırlarını aşıyor! Akıllı Sıcaklık Kontrolü ve Enerji Tasarruflu Yenilikçi Battaniye Dünya devi olan Xiaomi, teknoloji konusunda kendini geliştirmeye devam ederken artık ev eşyalarına el atmaya başladı. Xiaomi, ev eşyalarını akıllandırma konusundaki çalışmalarına devam ediyor.
Xiaomi Recorder! Akıllı saatten farksız tansiyon ölçer Xiaomi Recorder! Akıllı saatten farksız tansiyon ölçer Xiaomi, geçtiğimiz günlerde yeni tansiyon ölçer cihazı olan Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder'ı duyurdu. Akıllı saate benzeyen tasarımı ile dikkat çeken cihaz, Çin medikal kurumları ile geliştirilen sensörler sayesinde EKG ve kan basıncını ölçer.
Xiaomi yeni çamaşır makinesini tanıttı! Özellikleri kendine hayran bıraktırıyor Xiaomi yeni çamaşır makinesini tanıttı! Özellikleri kendine hayran bıraktırıyor Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni HyperOS işletim sistemiyle çalışan Mijia Intelligent çamaşır makinesini tanıttı. Ultra ince ankastre tasarımıyla öne çıkan makine, 10 kg çamaşır kapasitesi, 26 yıkama programı ve sesli komut desteğiyle dikkat çekiyor.
Motorola'nın giyilebilir akıllı telefonunu tanıttı! Motorola'nın giyilebilir akıllı telefonunu tanıttı! Motorola, geçtiğimiz günlerde Lenovo Tech World 23 etkinliğinde dünyanın ilk giyilebilir akıllı telefonunu tanıttı. Bilek gibi saran ve her kıyafete uyacak şekilde renk değiştiren bu yeni cihaz, akıllı telefon deneyimini değiştiriyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Yüzde 100 Game Jam yarışmasında ödüller verildi Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Yüzde 100 Game Jam yarışmasında ödüller verildi Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılında “Yüzde 100 Game Jam” yarışmasına ev sahipliği yaptı. Yarışmaya katılarak derece elde eden adaylara da ödülleri verildi.
Instagram'a yeni özellik! Yalnızca onaylı hesaplar görülebilecek Instagram'a yeni özellik! Yalnızca onaylı hesaplar görülebilecek Instagram, ana sayfa akışına yalnızca onaylı hesapların gönderilerini gösteren yeni bir seçenek sunmaya hazırlanıyor. Bu özellik, içerik üreticileri ve işletmelerin daha geniş bir kitleye ulaşmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.
Apple, tarih ve saat vererek sürpriz etkinliğini duyurdu Apple, tarih ve saat vererek sürpriz etkinliğini duyurdu Apple, 30 Ekim günü çevrim içi bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Etkinlikte şirket çok büyük ihtimalle yeni Mac modellerini tanıtacak.
Arabası olanlar kara kara düşünüyor! Yeni oranlar cep yakacak Arabası olanlar kara kara düşünüyor! Yeni oranlar cep yakacak Son aylarda üst üste akaryakıt ve muayene ücretlerine gelen zamlardan sonra şimdide vergilere gelen zamlar gündeme geldi.
Akaryakıt zamları elektrikli araç satışlarını patlattı Akaryakıt zamları elektrikli araç satışlarını patlattı Türkiye'de son 9 ay içinde akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar vatandaşları elektrikli araçlara yöneltti. Geçen yıla oranla bu yıl elektrikli araçlar satış rekorları kırdı.