Teknoloji

Gazi Üniversitesi’nde Yapay Zekadan Üretken Yapay Zekaya Ulusal Konferansı düzenlendi! Gazi Üniversitesi’nde Yapay Zekadan Üretken Yapay Zekaya Ulusal Konferansı düzenlendi! Gelişen teknoloji ile birlikte hayatın her alanına giren yapay zeka, popülerliğini koruyor. Gazi Üniversitesi Yapay Zeka Büyük Veri Analitiği Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (Gazi Al Center) tarafından da ‘Yapay Zekadan Üretken Yapay Zekaya Ulusal Konferansı’ düzenlendi.
Samsung yeni modelini duyurdu! Galaxy A25 5G geliyor Samsung yeni modelini duyurdu! Galaxy A25 5G geliyor Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni akıllı telefon modeli Galaxy A25 5G'yi görücüye çıkardı. Türkiye'ye de gelecek telefonun özellikleri ve daha fazlası haberimizde...
Oppo duyurdu! ColorOS 14 alacak yeni modeller hangileri? Oppo duyurdu! ColorOS 14 alacak yeni modeller hangileri? Oppo, kullanıcılarına sevindiren haberi geçen ay duyurmuştu. Android 14 tabanlı ColorOS 14 sürümünün dağıtımı devam ederken hangi modellere yeni sürümün geleceği ise merak konusu oldu. Peki, ColorOS 14 sürümü hangi modellere gelecek?
Xiaomi 15 çıktı mı, fiyatı ne, özellikleri neler? Xiaomi 15 çıktı mı, fiyatı ne, özellikleri neler? Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni telefon modeli Xiaomi 15’i tanıtmaya hazırlanıyor. Peki, Xiaomi 15 çıktı mı, fiyatı ne, özellikleri neler?
ABB büyük bir spor turnuvasına ev sahipliği yapacak ABB büyük bir spor turnuvasına ev sahipliği yapacak Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada ve Türkiye’de popüler olan e-spor turnuvalarına ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Bu çerçevede yeni bir turnuvaya daha ev sahipliği yapacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yeni bir duyuru geldi.
Efsane caddenin oyundaki değişimi oyunseverleri duygulandırdı! Efsane caddenin oyundaki değişimi oyunseverleri duygulandırdı! Grand Theft Auto Vice City'deki Vice City caddesi yeniden oyunseverlerle buluşuyor. Rockstar Games, paylaştığı fragmanda 2002'de piyasaya sürülen GTA Vice City'deki popüler caddenin GTA 6'da yer alacağı görüldü.
Vodafone Business’in yeni merkezi Ankara’da açıldı! Vodafone Business’in yeni merkezi Ankara’da açıldı! Ankara’da, Vodafone Business’in yeni Siber Güvenlik Operasyon Merkezi açıldı. Merkez ile siber güvenlik olayları 7/24 mercek altına alınacak.
Samsung yeni serisini tanıttı! İşte Galaxy S24 serisine dair yeni detaylar Samsung yeni serisini tanıttı! İşte Galaxy S24 serisine dair yeni detaylar Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni serisi Galaxy S24’ün lansmanını yapmaya hazırlanıyor. Peki, Galaxy S24 ile ilgili yeni detaylar neler, Türkiye’de hangi fiyattan satışa sunulacak?
ATONET Üye Hizmet Platformu TİSK tarafından ödüllendirildi! ATONET Üye Hizmet Platformu TİSK tarafından ödüllendirildi! ATO üyelerinin iş ve işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla oda hizmetlerini tek çatı altında bir araya getirdiği dijital uygulaması "ATONET Üye Hizmet Platformu" TİSK ile TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı tarafından ödüle layık bulundu. Bir ödül daha kazanan ATONET uygulaması hakkında ATO Başkanı Gürsel Baran açıklamalarda bulundu.
Spotify 2023 özeti ne zaman çıkacak, Spotify Wrapped'e nasıl bakılır? Spotify 2023 özeti ne zaman çıkacak, Spotify Wrapped'e nasıl bakılır? Popüler müzik dinleme uygulamaları arasında yer alan Spotify özeti için geri sayım başladı. 2023 yılının Spotify özetinin ne zaman çıkacağı ve nasıl sorgulanacağı merak ediliyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi internet hız sınırını artırdığını duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi internet hız sınırını artırdığını duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte pek çok hizmeti ücretsiz olarak vatandaşlara sunuyor. Ücretsiz internet hizmeti veren Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden hız sınırı hakkında açıklama geldi.
Ankaralılar sakın bu numaraya kanmayın! Binlerce kişi bu şekilde dolandırıldı! Ankaralılar sakın bu numaraya kanmayın! Binlerce kişi bu şekilde dolandırıldı! Dolandırıcılar adeta fırsat kolluyor. Dolandırıcılar ağlarına yeni kişileri düşürmeyi hedeflerken yeni numaraları da ayyuka çıktı.