Teknoloji

Merakla beklenen iPhone 17'den ilk görüntüler geldi! Merakla beklenen iPhone 17'den ilk görüntüler geldi! Dünyanın en çok tercih edilen markalarından Apple'ın telefon serisi iPhone'un yeni modelinden ilk görüntüler internette sızdırıldı. Merakla beklenen iPhone 17'nin tasarımı şimdiden göz dolduruyor!
Samsung çok beklenen serisi Galaxy S24'ü tanıtmaya hazırlanıyor! İphone'de olan o özellik olmayacak Samsung çok beklenen serisi Galaxy S24'ü tanıtmaya hazırlanıyor! İphone'de olan o özellik olmayacak Apple'ın İphone 14 ile hayatımıza giren uydu bağlantı özelliğini Samsung'un tanıtmaya hazırlandığı Galaxy S24'te bu özelliğin olmayacağı konuşuluyor.
WhatsApp ve Google Drive iş birliği geliyor! Yedeklemelere yeni özellik WhatsApp ve Google Drive iş birliği geliyor! Yedeklemelere yeni özellik Dünyanın en çok kullanılan çevrim içi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni yedekleme özelliğini hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte, WhatsApp'ın o özelliği ve detayları...
CİMER doğum saati nasıl öğrenilir, doğum saati sorgulama nasıl yapılır? CİMER doğum saati nasıl öğrenilir, doğum saati sorgulama nasıl yapılır? Özellikle astroloji tutkunlarının ilgilendiği doğum saatine ilişkin olarak yeni bir sorgulama ekranı gündeme geldi. Cimer üzerinden doğum saati sorgulamasının yapılabielceğini aktaran yetkililerin ardından vatandaşlar da bu sorgulamanın nasıl yapıldığını merak etti.
Ulaştırma Bakanlığı'ndan iOS cihazlarını kullananlara uyarı! Ulaştırma Bakanlığı'ndan iOS cihazlarını kullananlara uyarı! Bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda iOS kullanıcıların güvenlik açıklarına karşı dikkatli olması gerektiği ifade edildi.
ANKA-3 insansız savaş uçağı Ankara semalarında süzüldü! ANKA-3 insansız savaş uçağı Ankara semalarında süzüldü! TUSAŞ tarafından geliştirilen ANKA-3 insansız savaş uçağı ilk kez gökyüzünde görüntülendi. Ankara semalarında süzülen ANKA-3 görenlerden tam not aldı.
Vivo, V29 5G modeliyle yeni bir kamera deneyimini sundu! Vivo, V29 5G modeliyle yeni bir kamera deneyimini sundu! Özellikle yılın son günlerinde yeni bir telefon almak isteyen kişiler için Vivo tarafından yeni bir kamera deneyimi olan V29 5G modeli tanıtıldı.
Oppo'dan heyecanlandıran paylaşım! Yeni telefonun ilk görüntüleri paylaşıldı Oppo'dan heyecanlandıran paylaşım! Yeni telefonun ilk görüntüleri paylaşıldı Çinli teknoloji şirketi Oppo, son model telefonunu 2024 yılının ilk çeyreğinde tanıtmaya hazırlanıyor. O telefonun görüntüleri ise hayranları şimdiden heyecanlandırdı!
Apple'dan üzücü haber geldi! O ürünün satışı durduruldu Apple'dan üzücü haber geldi! O ürünün satışı durduruldu Apple tutkunlarını üzen haber geldi. Yaşadığı patent sorunu şirketin o ürünün satışını durdurmasına neden oldu. Apple severleri üzen haberin detayları haberimizde...
GTA 6 piyasaya çıkmadan ilk ödülünü aldı GTA 6 piyasaya çıkmadan ilk ödülünü aldı Oyunseverlerin heyecanla beklediği ve 2025 çıkacak olan GTA 6'ya ilk ödülü Playsitation tarafından verildi.
X Twitter çöktü mü, neden çöktü? X Twitter çöktü mü, neden çöktü? X (Twitter), dünyanın her yerinden milyonlarca kullanıcısıyla en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından biri. 21 Aralık Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren ise uygulamaya erişim sorunu yaşıyor. Peki, X Twitter çöktü mü, neden çöktü?
Çubuk E-Spor Merkezi'nde Zula Turnuvası Finalleri yapıldı Çubuk E-Spor Merkezi'nde Zula Turnuvası Finalleri yapıldı Ankara'da spor aktivitelerinin artırılması ve çeşitlendirilmesi için çeşitli projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, e-spor turnuvalarına ev sahipliği yapıyor.