Teknoloji

Hayatını kaybeden Space X Mühendisi Yiğit Tokbey kimdir , hangi ünlünün oğlu? Hayatını kaybeden Space X Mühendisi Yiğit Tokbey kimdir , hangi ünlünün oğlu? Bilim ve teknoloji alanında son yıllarda adını sıkça duyduğumuz Amerikan Space X şirketinden bu sefer kötü bir haber geldi. Ünlü şarkıcı Hülya Yiğitalp'in oğlu Space X Mühendisi Yiğit Tokbey'in hayatını kaybettiği bildirildi.
Bakan Uraloğlu Türksat'ın acil durumlar için 3 bin 272 uydu anteni kurduğunu duyurdu! Bakan Uraloğlu Türksat'ın acil durumlar için 3 bin 272 uydu anteni kurduğunu duyurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kesintisiz iletişim için uydu terminali oluşturduklarını belirterek önemli sayısal veriler paylaştı. Bakan Uraloğlu, Türksat'ın acil durumlar için kurduğu uydu antenine ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Astronot Gezeravcı’yı taşıyan uzay aracının istasyona kenetleneceği an Ankara meydanlarında! Astronot Gezeravcı’yı taşıyan uzay aracının istasyona kenetleneceği an Ankara meydanlarında! Uzaya çıkan ilk Türk Astronot Alper Gezeravcı’yı da taşıyan uzay aracının, Uluslararası Uzay İstasyonu’na kenetlenmesi kent meydanlarından takip ediliyor. Ankara'da Kızılay Meydanı'nda takip edilen sürece ilişkin vatandaşın heyecanı giderek artarken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Kacır'dan da açıklama geldi.
Samsung merak edilen akıllı yüzüğüne dair ilk paylaşımı yaptı Samsung merak edilen akıllı yüzüğüne dair ilk paylaşımı yaptı Akıllı teknoloji ürünleri dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Akıllı telefon ve saatlerden sonra akıllı yüzük trendi de hızlı bir şekilde ivme kazanmaya devam ediyor.
Samsung dünyanın ilk yapay zeka telefonunu tanıttı 50 Samsung dünyanın ilk yapay zeka telefonunu tanıttı Samsung tüm dünyanın merakla beklediği tanıtımı sonunda gerçekleştirdi ve yapay zeka vurgusu yaptığı Galaxy S24 ve S24 Plus model telefonlarına ait detaylı bir lansman etkinliği gerçekleştirdi.
Yapay zeka odaklı Samsung Galaxy s24 ultra tasarımı ile dikkatleri üzerine çekecek! Yapay zeka odaklı Samsung Galaxy s24 ultra tasarımı ile dikkatleri üzerine çekecek! Teknoloji severlerin yeni gözdesi olacak olan Samsung Galaxy s24 ultra, yepyeni tasarımı ve beklenen özellikleri ile tanıtımı yapıldı.
Uzay misyonu hatıra bileti nereden, nasıl oluşturulur? Uzay misyonu hatıra bileti nereden, nasıl oluşturulur? Türkiye'nin ilk astronotunun bu akşam uzaya gideceği tarihi görev ile ilgili bugünün anısını yaşatacak adımlar atılmaya devam ediliyor.
İlk Türk Astronotu olacak Alper Gezeravcı kimlerle birlikte uzaya gidecek? İlk Türk Astronotu olacak Alper Gezeravcı kimlerle birlikte uzaya gidecek? Bugün Ülkemiz ve dünya için tarihi günlerden birisi yaşanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye’nin uzay programı arasında belirtilen hedefler arasında en çok merak edilenlerden birisi olan bir Türk vatandaşını uzaya gönderme planı bugün gerçekleşecek.
Apple ürettiği akıllı saatlere yönelik konulan satış yasağı için harekete geçti Apple ürettiği akıllı saatlere yönelik konulan satış yasağı için harekete geçti Geçtiğimiz günlerde yaşadığı patent sorunundan dolayı ürettiği akıllı saatlere uygulanan satış yasağının ardından Apple cephesinden yeni bir adım geldi.
Yerli ve milli yapay zeka asistanı 1 Şubat'ta tanıtılacak Yerli ve milli yapay zeka asistanı 1 Şubat'ta tanıtılacak Türkiye'nin yerli ve milli olan ve HAVELSAN tarafından geliştirilen yapay zeka asistanı 1 Şubat'ta tanıtılacak.
TOGG T10X için genel sipariş dönemi başlıyor TOGG T10X için genel sipariş dönemi başlıyor Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan ve Cumhuriyetimizin 100. yılında ilk teslimatı yapılan TOGG T10X için herkesin sipariş verebileceği bir dönem başlıyor.
Netflix ücretlerine zam geldi! Netflix 2024 ücretleri ne kadar oldu? Netflix ücretlerine zam geldi! Netflix 2024 ücretleri ne kadar oldu? Ülkemizde ve dünyada milyonlarca aboneye sahip online dizi ve film izleme platformu Netflix abonelik fiyatlarına zam geldiği bildirildi.