Teknoloji

Galaxy M15'ten ilk görüntüler geldi! Dev batarya ile kullanıcılara sunulacak Galaxy M15'ten ilk görüntüler geldi! Dev batarya ile kullanıcılara sunulacak Teknoloji devi Samsung'un merakla beklenen yeni telefonu Galaxy M15'in ilk görüntüleri sızdırıldı. Dev batarya ile sunulacak olan telefon, şimdiden merak konusu oldu.
Adobe'dan duyuru geldi! Müzik üretiminde yapay zeka desteği Adobe'dan duyuru geldi! Müzik üretiminde yapay zeka desteği Adobe, yeni nesil bir müzik deneyimi için düğmeye bastı. Kullanıcılar kişileştirilmiş müzik üretimini artık yapay zeka ila yapabilecek.
Spotify şarkı falı nedir, nasıl kullanılır? Spotify şarkı falı nedir, nasıl kullanılır? Geçtiğimiz günlerde Spotify tarafından kullanıma sunulan şarkı falı uygulaması hakkında merak edilenlerin artmasının ardından uygulamanın nasıl kullanılacağı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Doodle gün ne demek, 2024 neden doodle gün oldu, artık yıl nedir? Doodle gün ne demek, 2024 neden doodle gün oldu, artık yıl nedir? 2024 yılının doodle gün olmasına ilişkin sosyal medya platforma yapılan paylaşımların ardından doodle günün ne anlama geldiği ve 2024 yılının neden doodle gün seçildiği merak konusu oldu.
iOS 18 güncellemesini alacak iPhone modelleri açıklandı iOS 18 güncellemesini alacak iPhone modelleri açıklandı Dünyanın en ünlü teknoloji şirketi Apple, yılın önümüzdeki aylarında gelecek olan iOS 18 güncellemesinin hangi modellerde geçerli olacağını açıkladı. Yayınlanan liste bir çok insanı şaşırttı.
Tecno Pova 6 Pro özellikleri neler, fiyatı ne? Tecno Pova 6 Pro özellikleri neler, fiyatı ne? Çinli teknoloji şirketi Tecno, yeni telefonu Pova 6 Pro ile kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tecno hayranları tarafından Pova 6 Pro'nun özellikleri ve fiyatı ise merak konusu oldu. Peki, Tecno Pova 6 Pro özellikleri neler, fiyatı ne? Detaylar haberimizde...
İlk Türk Astronotu Alper Gezeravcı üniversitede ders verecek İlk Türk Astronotu Alper Gezeravcı üniversitede ders verecek Uzay görevini tamamladıktan sonra ülkemizde katıldığı etkinlikler aracılığı ile deneyimlerini kendisini dinlemeye gelenlere aktaran Alper Gezeravcı'nin yeni bir görevi daha oldu. Edinilen bilgiye göre Alper Gezeravcı bir üniversitede ders verecek.
Merakla beklenen Gemini insan oluşturma uygulaması rafa kalktı! Google sohbet robotu özelliğini askıya aldı Merakla beklenen Gemini insan oluşturma uygulaması rafa kalktı! Google sohbet robotu özelliğini askıya aldı Gelişen teknoloji ile beraber hayatımıza giren pek çok kolaylık bulunuyor. Hayatımıza giren ve girecek olan teknolojik gelişmeler yakından takip edilirken Google'ın Gemini uygulaması için de heyecan doruktaydı. Söz konusu uygulamanın rafa kalktığı öğrenilirken detaylar da merak edildi.
ABD 52 yıl sonra Ay'a uzay aracı gönderdi! ABD 52 yıl sonra Ay'a uzay aracı gönderdi! İnsanlığın uzay tarihindeki en büyük adımlarından birisi 1969 yılında aya yapılan insanlı uzay görevi olmuş ve Astronot Neil Armstrong aya ayak basan ilk insan olarak tarihe geçmişti. Aradan geçen yılların ardından ABD yeniden ay çalışmalarını hızlandırdı. ABD dün gece Ay'a bir uzay aracı gönderdi.
KAAN ne demek, savaş uçağı özellikleri nedir? KAAN ne demek, savaş uçağı özellikleri nedir? KAAN'ın ilk uçuşu gerçekleşti. KAAN'ın yaptığı uçuşun ardından detaylar araştırma konusu olurken bir yandan da KAAN'ın ne anlama geldiği merak edildi.
Kontrolden çıkan 2 tonluk uydu bugün dünyaya düşecek! Kontrolden çıkan 2 tonluk uydu bugün dünyaya düşecek! Ülkelerin son yıllarda uzaya çok fazla uydu ve roket göndermesinden dolayı en çok tartışılan konulardan birisi uzay çöplüğü olmuş, görevini tamamlayan ve boşlukta dolaşan uyduların dünyaya düşüp insanlara zarar verebileceği ifade edilmişti. Söz konusu tartışmaların gölgesinde bugün dünya atmosferine bir uydunun kontrolsüz olarak gireceği açıklandı.
Dünya Türkleri Bilim Teknoloji Akademisi Ankara'da konferans düzenledi! Dünya Türkleri Bilim Teknoloji Akademisi Ankara'da konferans düzenledi! Dünya Türkleri Bilim Teknoloji Akademisi Ankara İl Başkanlığı, Ankara'da “Türk Dünyasında Bilimde Gelişmeler” konulu konferans düzenledi. Konferansta önemli bilgilere yer verildi.