Teknoloji

Telefon kullanıcıları dikkat! Mobil arama ve SMS ücretlerine yüzde 28 zam geldi Telefon kullanıcıları dikkat! Mobil arama ve SMS ücretlerine yüzde 28 zam geldi Telefon kullanıcıları için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yapılan açıklamalara göre 1 Nisan itibariyle mobil arama ve SMS ücretlerinin zamlandığı belirtildi.
WhatsApp yeni özellikleri devreye aldı! İşte WhatsApp'ın yeni özellikleri WhatsApp yeni özellikleri devreye aldı! İşte WhatsApp'ın yeni özellikleri Gelişen teknoloji ile beraber hayatımıza giren WhatsApp, anlık mesajlaşma ve görüntülü görüşmeye imkan tanıyor. Bu çerçevede WhatsApp yeni özelliklerini tanıtmaya devam ederken son olarak pek çok yeniliğin kullanıcılara sunulduğu ifade edildi.
iPhone iOS 18 güncellemesi ne zaman çıkacak, güncelleme alacak telefonlar hangileri? iPhone iOS 18 güncellemesi ne zaman çıkacak, güncelleme alacak telefonlar hangileri? Milyonlarca Apple iPhone kullanıcısı, iOS güncellemeleri için bekliyor. Güncellemelerle ilgili ilgilenen kullanıcılar iOS güncellemesi ile ilgili olarak bilgi sahibi olmak isterken yeni güncellemeyi hangi telefonların alacağı da merak konusu oldu.
Merakla bekleniyordu satış tarihi kesinleşti! İşte Xiaomi 14 Ultra'nın Türkiye fiyatı Merakla bekleniyordu satış tarihi kesinleşti! İşte Xiaomi 14 Ultra'nın Türkiye fiyatı Teknoloji seveler tarafından yakından takip edilen ve satışların başlanması için adeta gün sayılan İşte Xiaomi 14 Ultra'nın Türkiye fiyatı belirlendi.
Kalitesiz fotoğraf göndermeye son! WhatsApp'a gelen yeni özellikle tüm fotoğraf ve videolar HD olacak Kalitesiz fotoğraf göndermeye son! WhatsApp'a gelen yeni özellikle tüm fotoğraf ve videolar HD olacak Telefon kullanıcıları tarafından en çok şikayet edilen konuların başında kalitesiz fotoğraf ve video gönderme sorunu olmuştu. Bu çerçevede gelen yeni özellik ile bu sorunun ortadan kaldırılacağı açıklandı.
İPhone 16'nın tasarımı ortaya çıktı! İşte gelecek değişiklikler İPhone 16'nın tasarımı ortaya çıktı! İşte gelecek değişiklikler Dünyanın en önemli şirketlerinden Apple'nin akıllı telefon serisi iPhone 16. telefonu ile yıl sonunda piyasaya girmeyi hedefliyor. Resmi görüntüsü henüz gelmeyen telefon ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.
Cep telefonlarının şarjı bu yöntemle ömrüne ömür katıyor! Pil süresi 2 kat fazla dayanıyor hemen uygulayın Cep telefonlarının şarjı bu yöntemle ömrüne ömür katıyor! Pil süresi 2 kat fazla dayanıyor hemen uygulayın Cep telefonlarının hayatımıza girmesi ve teknolojinin gelişmesi ile beraber artan özellikleri nedeniyle performans artışı da pil ömrünü etkiliyor. Cep telefonlarında pil ömrünü artıran unsurlar merak edilirken uzmanlar püf noktaları açıkladı.
Telefonum sürekli donuyor diyenler dikkat! İşte iyileştirmek için yapabilecekleriniz Telefonum sürekli donuyor diyenler dikkat! İşte iyileştirmek için yapabilecekleriniz Akıllı telefon kullanıcıları tarafından gelen şikayetlerin büyük bölümü telefonların sıklıkla donmasıdır. İşte bu tür donma sorunlarına karşı telefon sahiplerinin yapabilecekleri...
Elon Musk Neuralink hakkında ezber bozan açıklamalar yapmaya devam ediyor! Elon Musk Neuralink hakkında ezber bozan açıklamalar yapmaya devam ediyor! Körlük tedavi edilebilir Amerikalı iş insanı Elon Musk uzay konusunda geliştirdiği çalışmalara ek olarak sağlık konusunda da dünya tarihini baştan yazacak adımlar atıyor. Musk geçtiğimiz yıllarda önemli deney gerçekleştiren Neuralink hakkında umut verici açıklamalar yaptı.
Bakan Kacır açıkladı! Türksat 6A Temmuz'da fırlatılacak Bakan Kacır açıkladı! Türksat 6A Temmuz'da fırlatılacak Türkiye'nin uzay alanında çalışmaları artarak devam ediyor. Bu kapsamda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır uzaya gönderilecek yeni uydu hakkında müjdeli haberler verdi.
Elon Musk duyurdu! Starship roketi kayıplara karıştı Elon Musk duyurdu! Starship roketi kayıplara karıştı Space X'in kurucusu Elon Musk, uzaya fırlatılan Starship roketinin iniş esnasında kayıplara karıştığını açıkladı. Kayıplara karışan roketin nerede olduğu ise gizemini korumaya devam ediyor.
Alper Gezeravcı'dan Türkiye'nin gelecekteki uzay projeleri hakkında önemli açıklama! Alper Gezeravcı'dan Türkiye'nin gelecekteki uzay projeleri hakkında önemli açıklama! Türkiye'nin ilk insanlı uzay görevini geçtiğimiz ay başarı ile tamamlayan ve ülkemize dönen Alper Gezeravcı Türkiye'yi gezmeye devam ediyor. Uzay tecrübesini yeni nesile anlatan Gezeravcı Düzce'de önemli bir gelişmeyi paylaştı.