YouTube Premium Türkiye ücretleri 2024 için zam geldi mi, bireysel ve aile paketi ne kadar, kaç TL?

Geride bıraktığımız günlerde Netflix üyelik ücreti için zam açıklanırken bugün ise YouTube Premium ücretlerine yüzde 60 oranında zam geldiği duyuruldu. İşte zamlı fiyat tarifesi...

YouTube Premium Türkiye ücretleri 2024 için zam geldi mi, bireysel ve aile paketi ne kadar, kaç TL?

Pek çok ürün ve hizmette zam yağmuru yaşanmaya devam ederken dijital üyelik platformları da yaşanan bu zamlardan nasibini almıştı. Netflix için açıklanan zamdan sonra bir zam haberi de YouTube tarafından verildi. YouTube Premium kullanan kişiler için tarifelere zam geldiği duyuruldu.

YOUTUBE PREMİUM ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

YouTube tarafından yapılan resmi açıklama ile bazı ülkelerde premium tarifesi kullanan kişilere yönelik olarak uygulanan fiyatlarda artışa gidildiği açıklandı. İsviçre, Danimarka, İsveç, Norveç, İrlanda, Hollanda ve Singapur'un aralarında yer aldığı pek çok ülkede üyelik ücretlerine yüzde 60 oranında zam geldiği ifade edildi.

Google tarafından yapılan açıklamada zammın hizmet kalitesini arttırmak için zorunlu olarak yapıldığı ifade edilse de kullanıcılar yüzde 60'a varan zam oranını eleştirdi. Türkiye'de ise YouTube Premium ücreti için henüz bir güncelleme ya da zam duyurusu yapılmadı. YouTube tarafından Türkiye'de bireysel paket ücreti olarak 57,99 TL uygulanmaya devam ederken aile paketi kullanmak isteyen tüketicilerden 115,99 TL tahsil ediliyor. Güncelleme konusunda YouTube tarafından yapılacak olan açıklamalar takip edilmeye devam edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER