Youtube çöktü mü, videolar neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Youtube platformuna girmek isteyenler 23 Ekim 204 Çarşamba günü erişim sorunu yaşıyorlar. Youtube neden açılmıyor, engellendi mi, çöktü mü, ne zaman düzelecek?

Youtube çöktü mü, videolar neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Türkiye’de bugün olağanüstü gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Ülke gündeminde can sıkıcı durumlar yaşanıyorken internet üzerinden bazı anormal durumlar da yaşanıyor. Youtube platformuna girmek isteyenler olumsuz bir sonuçla karşılaşıyorlar. Youtube üzerinden herhangi bir şekilde video oynatılamazken bunun nedeni merak ediliyor. Youtube çöktü mü, nedeni ne?

YOUTUBE NEDEN VİDEO AÇMIYOR?

Youtube platformunun video açmama durumu olarak da bilinen erişim sorununun neden kaynaklandığı merak konusu oluyor. Şu ana kadar konuya dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Youtube platformundan kaynaklı herhangi bir sorun yaşanmıyor. Videoların bu platformda açılmama nedeni Ankara’da yapılan terör saldırısı sonrasında alınan tedbirlerden kaynaklanıyor. Bu konuya dair yayın yasağı getirilirken sosyal medya platformları da yavaşlatıldı.

Youtube çökmedi ama hızı yavaşlatıldığı için giriş yapılsa dahi videolar açılmıyor. Bu herhangi bir teknik sorundan kaynaklanmıyor. Türkiye özelinde alınan bir tedbirden dolayı Youtube platformunda videolar oynatılamıyor. Bundan dolayı da kullanıcılar erişim sorunu yaşıyorlar.

NE ZAMAN DÜZELİR?

Youtube ile ilgili olarak yaşlanan erişim sorununun ne zaman düzeleceği de merak konusu oluyor. Bu konuda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Sorunun düzelmesi devletin ilgili birimlerinin vereceği karara bağlı. Yaşanan terör saldırısının sosyal medya platformları üzerinden dezenformasyona konu olabilmesinin engellenmesi adına alınan bu kararın bugün akşam saatlerinde yeniden değerlendirilmesi ve Youtube platformunun da erişim sorununun son bulması bekleniyor. Buna dair resmi açıklamalar merakla bekleniyor.

Youtube erişim sorunu yaşayanların cihazları ile ilgili olarak herhangi bir değişiklik yapmaları gerekmiyor. Yavaşlatma kararı kaldırıldığında tüm cihazlar normal bir şekilde platforma erişebilecekler.

SONRAKİ HABER