Xiaomi’nin yeni katlanılır modeli Mi Mix Fold 4’ün tasarımı ortaya çıktı

Rağbet gören telefon markalarından Xiaomi’nin piyasaya sunacağı yeni modeli Mi Mix Fold 4’ün tasarımıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Xiaomi’nin yeni katlanılır modeli Mi Mix Fold 4’ün tasarımı ortaya çıktı

Shiftdelete’in haberine göre katlanabilir telefon pazarına bir yeni modeli daha eklemeye hazırlanan Xiaomi’nin yakında tanıtacağı yeni Mi Mix Fold modelinin tasarımını ve özelliklerini paylaşıldı. Zarif tasarıma sahip Xiaomi Mi Mix Fold 4’ün ortaya çıkan detayları ise dikkat çekti.

Söylentilere göre Ağustos ayında Çin’de tanıtılacak olan ve suni deri kaplamaya sahip arka kapak tasarımına sahip Mi Mix Fold 4 üst kısmın tamamını kamera grubuna ayırdı. Sağ tarafta da arka kapak tasarımı ile aynı renkte LEICA logosunu taşıyan cihaz, sol tarafı led flaşa ve dört adet kameraya ayırmış.

10 MEGAPİKSEL PERİSKOP TELEFOTO KAMERA ÖZELLİĞİ TAŞIYOR

Xiaomi’nin yeni katlanılır modeli Mi Mix Fold 4’ün tasarımı ortaya çıktı

1/1,55 inç OIS’li 50 Megapiksel ana kameranın öncülük ettiği arka kamera grubu aynı zamanda 12 Megapiksel ultra geniş açılı kameraya, 2X yakınlaştırmalı OmniVision OV60A telefoto kameraya ve 5X yakınlaştırmalı 10 Megapiksel periskop telefoto kamera özelliğini taşıyor.

Ayrıca kasanın içerisinde 5000 mAh’lik bir pil taşıması bekleniyor. Kablosuz hızlı şarj desteğine ve 10 mm’den daha ince bir kalınlığa sahip olan cihaz, IPX8 ile suya karşı dayanıklılık gösterecek.

Xiaomi Mi Mix Fold 4’ün tasarım detayları ile birlikte Ağustos ayında müşterilere sunulacağı bilgisi yer alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER