Whatsapp'tan bir değişiklik daha! Sohbet rengi değiştirilebilecek

Dünya'nın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması görselinde güncelleme yapmaya devam ediyor. Yapılan değişiklikler kullanıcılardan farklı yorumlar alıyor.

Whatsapp'tan bir değişiklik daha! Sohbet rengi değiştirilebilecek

Whatsapp piyasaya sürüldüğü ilk yıllardan itibaren sık sık güncelleme aldı. Bazı güncellemeler görsel değişikliğinde sınırlı kalırken bazı değişiklikler uygulamada daha önce olmayan özellikleri beraberinde getirdi.

ÖNEMLİ GÜNCELLEMELER ALMIŞTI

Özellikle Meta tarafından satın alınmasıyla içerisine farklı özellikler entegre edilen Whatsapp yinede popülaritesini sürdürmüştü.

Durum ve kanallar sekmesi gibi radikal yeniliklerin geldiği uygulamada son dönemde görsel güncellemelerde yapılıyor. Özellikle gelen son güncelleme uygulama ile özdeşleşen bir görüntünün değişebileceğini gösterdi.

Whatsapp'tan bir değişiklik daha! Sohbet rengi değiştirilebilecek

Webtekno'da yer alan habere göre konuşmalardaki sohbet balonunun rengi artık özelleştirilebilecek. Önceden sadece yeşil tonlarında olan renk çeşidinin farklı renkte de yer alacağı öğrenildi. Uygulamada seçilen renk koyu ve açık tonda tercihe göre kullanılabilecek.

TARİHİ BELLİ DEĞİL

Kaç renk seçeneğinin geleceği belli olmayan bu güncellemenin de ne zaman geleceği belirsizliğini koruyor. Whatsapp gelen güncellemelere dair kullanıcılarına otomatik olarak mesaj atıyor.

Bu ve bu tarz güncellemeler almasının ardından Whatsapp'ın aynı şekilde popülerliğinin koruyup koruyamayacağı belirsizliğini koruyor. Teknoloji severler yaşanan gelişmeler ve haberleri yakından takip etmeye devam ediyor.

SONRAKİ HABER