WhatsApp'ta yapay zeka dönemi

WhatsApp'ta yapay zeka dönemi başlıyor. Sohbet içerisine eklenmesi üzerine çalışmaların başladığı özellik sayesinde kullanıcılar yapay zekayı deneyimleyebilecek. İşte WhatsApp'ın yeni yapay zeka özelliği..

WhatsApp'ta yapay zeka dönemi

WhatsApp kullanıcıların daha iyi bir kullanım deneyimi yaşaması için birbirinden farklı özellikleri uygulama içerisinde sunmaya devam ediyor. Son olarak WhatsApp’ın yapay zeka ile buluşacağı öğrenildi.

WhatsApp, yapay zeka Meta Al’ı deneyecek. Peki, bu özellik Türkiye’de kullanılacak mı? Yapay zeka artık hayatın hemen hemen her alanında bulunuyor. Kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen WhatsApp sesli sohbet özelliği ile yeni çalışmalar yapıyor.

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Yapay zeka teknolojisi WhatsApp üzerinde kullanılacak. Şu anda Meta Al’in üzerinde gerçekleştirmiş olduğu testler, kullanıcıların yapay zeka asistanı ile sesli sohbet yapmalarını mümkün hale getirecek. Bu yeni özellik sayesinde WhatsApp’ta artık kullanıcılar sadece mesajlaşmayacak, sesli iletişim de kurabilecek.

TÜRKİYE’DE OLACAK MI?

WhatsApp’ın bu özelliğinin Türkiye’de olup olmayacağı merak konusu oldu. Şu anda pek çok yurt dışı kullanıcısı Meta Al’a çeşitli sorular yöneltebiliyor. Ancak bu özelliğin şu an için ülkemizde kullanıma sunulmadığının altını çizmemiz gerekiyor. Türkiye’deki kullanıcılar da WhatsApp’ın bu özelliğini heyecanla bekliyor.

WhatsApp, bu özelliği ile yapay zeka sayesinde kullanıcıların iletişim kurma becerilerini artırmak ve uygulama içerisinde etkileşimleri daha verimli bir hale getirmeyi amaçlıyor. Uygulamanın da önümüzdeki dönemlerde Türkiye’de kullanılabileceği tahmin ediliyor. Ancak henüz net bir tarih bulunmuyor.

Yapay zeka Al sayesinde kullanıcılar daha etkileşimli ve dinamik bir deneyim kazanabilecek. Kullanıcılar artık yapay zekayı günlük hayatlarında sıkça kullandıkları WhatsApp ile deneyimleyebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER