WhatsApp'ın yeni özelliği ile tüm cihazlardan kişi ekleme geliyor!

WhatsApp yeni bir özelliği daha duyurarak kullanıcıların çoklu cihaz desteğinin genişletildiğini açıkladı. Telefon haricindeki cihazlardan da artık kişi ekleme yapılabilecek.

WhatsApp'ın yeni özelliği ile tüm cihazlardan kişi ekleme geliyor!

Dünyanın en yaygın anlım mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp her geçen gün özelliklerine bir yenisini daha ekliyor. Bu şekilde daha kullanışlı hale getirilen WhatsApp tam anlamıyla rakipsizliğini perçinliyor. Sürekli olarak kendisini yenileyen WhatsApp için yeni bir özellik daha geldiği açıklandı.

WhatsApp uygulamasına telefondan, bilgisayardan ve tabletten girmek mümkün. Ancak telefon haricinde WhatsApp uygulaması kullanıldığında bazı kritik özellikler devreye alınamıyordu. Bunlardan birisi de kişi ekleme özelliğiydi. Uygulama sadece telefon üzerinden kişi eklemeye izin veriyordu. İşte bu özellikte değişiklik yapıldı.

TÜM CİHAZLARA KİŞİ EKLEME ÖZELLİĞİ

Yapılacak olan güncelleme ile beraber WhatsApp kullanıcıları hangi cihazdan giriş yapmış olursalar olsunlar kişi ekleyebilecekler. Kişilerin rehbere eklenmesine dair özelliği devreye alan WhatsApp bu sayede çok önemli bir imkan da sunuyor. Telefonun kaybedilmesi durumunda rehberdeki kişilerin telefon numaralarının kaybedilmesi sorunu da çözülüyor. WhatsApp’ın bulut depolama alanında bu yeni kişi ekleme özelliği ile rehber görülebilecek ve telefona ihtiyaç olmayacak.

WhatsApp yeni uygulama ile cihazlar arasında kişi aktarımını da sağlayacak. Bu özellik oldukça uzun zamandır Beta sürümünde test ediliyordu. Yapılan testler ile beraber tüm tespit edilen hatalar çözüldü. Artık bu özellik kullanılabilir hale getirildi. Bunun üzerine devreye sokulan yeni özelliği kullanıcılar ne zaman kullanmaya başlayacaklarını merak etmeye başladılar.

WhatsApp için uygulamaya sokulacak olan yeni özellik henüz tüm kullanıcılara açılmadı. Bunun için Meta tarafından yeni bir güncelleme yapılması gerekiyor. Bu güncelleme üzerinde çalışılırken kısa bir süre içerisinde bunun gerçekleşeceği bildirildi. WhatsApp için bu yeni özelliğin 1-2 hafta içerisinde tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir hale getirilmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER