WhatsApp'ın Android ve İOS tasarımı yenilendi

Dünya üzerinden milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp, tasarı ile gündem oldu. Android ve İOS'larda tamamen yenilenen WhatsApp, yeni ara yüzü ve getirdiği yeniliklerle kullanıcılarının dikkatini çekti.

WhatsApp'ın Android ve İOS tasarımı yenilendi

Uzun yıllardır hayatımızda olan WhatsApp uygulamasını dünya üzerinde milyonlarca kişi kullanıyor. Anlık mesajlaşma ve görüntülü görüşme imkanı sunan WhatsApp, zaman zaman aldığı güncellemeler ile gündem oluyor. Yeni tasarımı ile gündemde olan WhatsApp, yeni güncellemesi ile Android ve İOS kullanıcılarına eş zamanlı açıldı.

WhatsApp, bir kez daha yenilenirken Android ve iOS uygulaması yeni ve daha akıcı bir görünümle kavuştu. Daha karanlık bir mod ile kullanıcılarının karşısına çıkan WhatsApp için yeni renk paletine karar verildi. WhatsApp, düşük ışık koşullarında göz yorgunluğunu azaltmak için daha derin tonlara odaklanırken karanlık modu, mesajları okumayı kolaylaştırmak için bir ton daha koyu hale getirildi.

WHATSAPP YENİ ÖZELLİĞİNİ DUYURDU

WhatsApp, kullanıcıların aradıklarını hızlı bir şekilde bulmalarını kolaylaştırmak için Android’de gezinme çubuğunu alta çekti.

WhatsApp'ın Android ve İOS tasarımı yenilendi

iOS'ta uzun süredir mevcut olan yeni gezinme çubuğu hızlı bir şekilde işlemlerinizi yapmanıza olanak tanıyor olacak. WhatsApp aynı zamanda simgelerini de yuvarlak, ana hatlı bir stille güncelledi. Ayrıca uygulama, sohbetlerdeki varsayılan arka planı da yeniledi. Kullanıcılar artık tam ekran menü yerine medya, anket, belge ve daha fazlasını gönderirken seçenekleri genişletilebilir bir menü ile görecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER