WhatsApp’a yeni özellik geliyor! Para kazanma artık aktif oluyor!

WhatsApp uygulaması için yeni gelişmeler yaşanırken kullanıcılara para kazanma imkanını sağlayacak bir yeni özellik test edilmeye başlandı.

WhatsApp’a yeni özellik geliyor! Para kazanma artık aktif oluyor!

Dünyanın en yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması çok büyük bir kullanıcı ağına sahip olması ile biliniyor. Çok geniş bir kitleye hitap eden WhatsApp uygulaması sürekli olarak kendisini yeniliyor. WhatsApp uygulamasına yeni özellikler getirilmesine dair çok kapsamlı bir teknik ekip görev alıyor. Bu teknik ekibin çalışma düzeni çerçevesinde aşamaların geçilmesi şartıyla programa yeni özellikler ekleniyor.

TEST EDİLMESİ GEREKİYOR

WhatsApp için yeni bir özellik gelecekse önce bunun teknik çalışması yapılıyor. Daha sonra ise bu yeni özellik Beta sürümde aktif ediliyor. Beta sürüm kullanıcıları bu yeni özelliği test ediyorlar. Bu test aşamasında sorunlar yaşanıyorsa teknik ekip yeniden devreye girip sorunları çözmeye çalışıyor. Sıfır hatasız hale gelindiğinde ise bu yeni özellik ana WhatsApp uygulamasına ekleniyor.

PARA KAZANDIRAN ÖZELLİK!

WhatsApp için yeni bir özellik için test çalışmaları başladı. Buna göre uygulama üzerinde kurulabilen toplulukların devredilmesine imkan sağlanıyor. Bir kullanıcı yönetimi ile kurduğu bir topluluğu bir başkasına devredebilecek. Bu devir karşılığında ise belirli miktarda para alınabilecek. Bu paranın ne kadar olacağına WhatsApp herhangi bir şekilde müdahale etmeyecek. Kullanıcılar birbirleri ile anlaşarak işlemlerini tamamlayabilecekler.

SİSTEM NASIL İŞLEYECEK?

Test edilen yeni özelliğe göre WhatsApp’ta topluluk sahibi olan bir kullanıcı bu topluluk uygulamasını satın almak isteyen kullanıcı ile anlaşma sağlayacak. Bu durumda satın alacak kişiye yetki verilecek ve topluluk yöneticisi yapılacak. Topluluk yöneticisi de diğer yöneticileri görevlerine son verip devir işlemini tamamlayabilecek. Bu uygulama henüz ana sürüm WhatsApp uygulamasına gelmedi. Ancak kısa bir süre içerisinde bu yeni özelliğin devreye alınması bekleniyor.

SONRAKİ HABER