WhatsApp yeni özelliği duyurdu! Etkileşim artıyor, etiketleme başlıyor!

WhatsApp için yeni bir özellik daha devreye alınıyor. Artık WhatsApp kullanıcıları arasında daha fazla etkileşim sağlanabilecek.

WhatsApp yeni özelliği duyurdu! Etkileşim artıyor, etiketleme başlıyor!

Anlık mesajlaşma platformu olan WhatsApp sürekli olarak kendisini geliştiriyor. Dünyada en çok kullanılan uygulamalar arasında olan WhatsApp için teknik çalışmalar sürerken program çok daha kullanışlı bir hale geliyor. Bu çerçevede kullanıcıların WhatsApp uygulaması ile bi,rbirleri ile daha fazla etkileşime geçebilecekleri bir dönem başlıyor.

YENİ ÖZELLİK AÇIKLANDI

WhatsApp için yapılacak olan yeni güncelleme ile artık durum güncellemelerinde kişiler başka hesapları etiketleyebilecekler. Instagram’da yapıldığı gibi etiketleme ile bahsetme işlemi yapılabilecek ama bu daha dar çevrede kalacak. Etiketlenen hesaplar herkes tarafından görülmeyecek. Bu durum sadece etiketlenen hesaplara bildirilebilecek.

WhatsApp tarafından verilen bilgilere göre kullanılacak sınırsız bir etiketleme hakkına sahip de olmayacaklar. Bir durum güncellemesi paylaşan kişi sadece beş kişiye kadar etiketleme yapabilecek. Daha fazla sayıda etiketleme yapılamayacak. Ayrıca bu durum etiketlenen kişilere de bildirim olarak iletileceği için birbirlerini tanımayan kullanıcılar arasında etiketleme yapılamayacak. Rehberde kayıtlı olan hesaplar arasında etiketleme işlemi uygulanabilecek.

WhatsApp bu gelişmeyi insanlar arasındaki etkileşimi artırabilmek için yeni bir özelliğe geçiş yapıyoruz sözleriyle duyurdu. Bu etkileşim kullanıcıların arkadaşları ve aileleri arasında yapılabilecek. Ayrıca etiketlenen kişiler bu durum güncellemesini paylaşabilecekler. Bu yollar kişilerin birbirlerine erişimi kolaylaşabilecek.

WhatsApp yeni özelliği şu anda beta sürümde aktif etmiş durumda ama genele açılmadı. Genel WhatsApp kullanıcılarına bu özelliğin gitmesi için yeni bir güncelleme yapılacak. Bu güncelleme işlemi gerçekleştikten sonra yeni özellik kullanılmaya başlanacak.

SONRAKİ HABER