Whatsapp yeni güncellemesi ile bir özelliği daha tarihe gömdü! Artık uygulamadan yapılabilecek

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp piyasaya ilk sürüldüğü dönemlerden itibaren yükselişini sürdürdü. Ülkemizde de milyonlarca kullanıcısı olan Whatsapp sık sık yayınladığı güncellemeler ile uygulamayı diri tutuyor.

Whatsapp yeni güncellemesi ile bir özelliği daha tarihe gömdü! Artık uygulamadan yapılabilecek

Özellikle Facebook'unda sahibi olan Whatsapp'a geçmesi ile birlikte mesajlaşma uygulamasından daha fazlası olan Whatsapp üzerinde değişiklikler yapılmaya devam ediliyor Durumlar bölümünün geldiği, görüntülü ve sesli konuşmanın yapılabildiği ve kanallar sekmesi gibi yerleri bulunan Whatsapp bir güncelleme üstünde çalışıyor.

YENİ BİR ÖZELLİK DAHA EKLENİYOR

Klasik SMS ile mesajlaşma kültürünü deyim yerindeyse tarihe gömen Whatsapp telefon ile konuşmada da zaman içinde kalitesini artırdı. İnsanların kısa mesajla olduğu kadar telefonla görüntülü ya da sesli olarak haberleşmesini de sağlayan Whatsapp bir kolaylık daha sağlayacak.

Edinilen bilgiye göre Whatsapp üzerinden artık direk olarak telefon numarası aranabilecek. Yani bir kişinin her hangi bir numarayı rehberine kaydedip ya da telefonun kendi arama yerine gelmesine gerek kalmayacak.

UYGULAMADAN ÇIKMAYA GEREK KALMAYACAK

Gelecek güncelleme ile beraber Whatsapp ekranında yer alan aramalar kısmında sağ altta telefon tuş ekranını sembolize eden bir simge yer alacak. Buraya tıklayan kullanıcılar uygulamadan çıkmadan istediği numarayı arayabilecek. WaBetaInfo'nun paylaştığı görsellerde de logonun nerede ve nasıl görüneceği gösterildi.

Meta, uygulamanın üzerinde ufak dokunuşlar yaparak insanları uygulamada tutarak düzenlemeler yapıyor. Dünya genelinde kullanıcıların taleplerine göre yapılacak değişiklikler şekillenebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER